Csgo için skin alamıyorum

kirbylove

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Uyguna skin buldum lakin satın alamıyorum böyle bir şeyler diyor bunu nasıl kaldırabiliriz? Uzun zamandır bir şeyler almadım.

Ekli dosyalar

• 2.png
    2.png
    153.8 KB · Görüntüleme: 13

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Eğer yanlış bilmiyor veya hatırlamıyorsam 5 dolar yükleme,harcama yapmanız gerekiyor.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
Sanırım uzun süredir Steam üzerinden bir şey satın almıyorsunuz. Hesaba para yükleyip mağazadan herhangi bir oyun alın açılması gerekir. Anında açılmazsa yazdığı gibi 7 gün sonra açılır.

KS

kirbylove

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Sanırım uzun süredir Steam üzerinden bir şey satın almıyorsunuz. Hesaba para yükleyip mağazadan herhangi bir oyun alın açılması gerekir. Anında açılmazsa yazdığı gibi 7 gün sonra açılır.
Maalesef evet hocam uzun zamandır steam kullanmadım csgo baya oynuyordum işlerim araya girince hiç bakamıyordum o yüzden uzak kaldım biraz. Uyguna skin düşürürüz diye bir bakayım dedim borçlu çıktık oyun falan almayı düşünmem kuruşluk bir şey için. Veya kafama eserse sonra açarım kilidi tekrardan teşekkürler. :D

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
Maalesef evet hocam uzun zamandır steam kullanmadım csgo baya oynuyordum işlerim araya girince hiç bakamıyordum o yüzden uzak kaldım biraz. Uyguna skin düşürürüz diye bir bakayım dedim borçlu çıktık oyun falan almayı düşünmem kuruşluk bir şey için. Veya kafama eserse sonra açarım kilidi tekrardan teşekkürler. :D
Rica ederim. Steam Pazar'dan kâr şansı oluyor sanırım o yüzden Steam aktiflik istiyor bu konuda.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri