- Tepki
- 2,986
1- Kasası güzelTamamdir hocam peki siz neden bu klavyeyi oneriyorsunuz neyi kaliteli bu kdr (bu onerdiginizi alicam muhtemelen)
2- Akko v3 switchler ile geliyor
Stok hali bile aşırı güzel
1- Kasası güzelTamamdir hocam peki siz neden bu klavyeyi oneriyorsunuz neyi kaliteli bu kdr (bu onerdiginizi alicam muhtemelen)
Peki hocam aldiktam sonra hangi modlari yapayim sizce *belki stok haliyle hiç degistirmedende kulannabilirim*1- Kasası güzel
2- Akko v3 switchler ile geliyor
Stok hali bile aşırı güzel
Stabilizerler için holeePeki hocam aldiktam sonra hangi modlari yapayim sizce *belki stok haliyle hiç degistirmedende kulannabilirim*
Hocam onerebileceginiz full size veya 98 klavye varmidir numladli yaniStabilizerler için holee
Kasa için tape mod+cotton mode
Epomaker rt100 aliexpresstenHocam onerebileceginiz full size veya 98 klavye varmidir numladli yani
Ona mod yapmak cok zahmetli gibi gozukuyorEpomaker rt100 aliexpressten
Ona mod yapmak cok zahmetli gibi gozukuyor![]()
Dostum bütçe 3k üzeriyse custom bak ama olmazsa akko 5087s beyaz alıp modlayabilirsin.cokta farketmez hocam ya keycaps ben keycaps leri kendim baksam daha iyi gibi ama sizde onerirseniz guzel olur cok renkli olmayan sade birseyler (keycaps olmadan butce 3k olarak dusunup onerirmsiniz)
Epomaker akko veya yunzii alcam 3unden biri prebuilt alirsam ama custom daha iyi gibi
5075b plus alsın bence direkDostum bütçe 3k üzeriyse custom bak ama olmazsa akko 5087s beyaz alıp modlayabilirsin.
5075b plus alsın bence direk
Onerebileceginiz baska full size ve %75 varmidir hocam? Vegiler dahil 3.5k olsa guzel olur *customda olabilir*Dostum bütçe 3k üzeriyse custom bak ama olmazsa akko 5087s beyaz alıp modlayabilirsin.
hocam cidden en iyisi akko 5075b plus olurOnerebileceginiz baska full size ve %75 varmidir hocam? Vegiler dahil 3.5k olsa guzel olur *customda olabilir*
Hocam vergilerle 4200e geliyor 3.5k ya onerebileceginiz varmdir peki vergiler dahilhocam cidden en iyisi akko 5075b plus olur
ikinci el bakar mısınızHocam vergilerle 4200e geliyor 3.5k ya onerebileceginiz varmdir peki vergiler dahil
Olabilirikinci el bakar mısınız
Akko 5075 plus ikinci el ile feker ık75 build arayınOlabilir
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...feker-ik75-pro-custom-klavye-1107868808/detayAkko 5075 plus ikinci el ile feker ık75 build arayın
Alınır, sonra switch değişimi yapabilirsinizhttps://www.sahibinden.com/ilan/iki...feker-ik75-pro-custom-klavye-1107868808/detay
Ne dusunursunuz hocam bu klavye hakkinda alinirmi
Hocam peki bunun hakkinda ne dusunuyorsunuzAlınır, sonra switch değişimi yapabilirsiniz
Alınır
Akko kasayimi alayim sizce yoksa fekeri miAlınır