Başıma gelen bir olaydan bahsedeceğim. D-smart müşteri hizmetlerinden arandım ve devletin koyduğu vergilerle faturamın 69 tl ye çıkarılacağı ve d-smart ın da eski müşterisi olduğumdan bu fiyata tv hediye edileceği söylendi. Bunu istemesem de faturamın yükseleceğini söyleyince bende e madem ödeyeceksem tv de gelsin dedim. Beni onay merkezine yönlendirdi ve orada kadına fiyat garantisi vermiştiniz şimdi mecburi olarak tv almaya ve dahası fiyat yükseltmeye mecbur birakıyorsunuz dedim. O da bana hayır bu sadece kampanya mecbur değilsiniz tv almazsanız faturanızda artış olmaz dedi bende teşekkür ettim ve beni kandırmaya yönelik hareket yapıldığını söyleyerek işlemi iptal ettirdim. O herif yine aradı ve tahmin edebiliyorsunuz ki "Yalancı p..." den girip nerelerden çıkmışımdır. Tabi yetinmediler dün işten eve dönüyorum serviste de uyurum yolum uzun çünkü çat telefon yarı uyur vaziyette açtım baktım yine d-smart. aynı palavralar. kadına dedim bana bakın dolandırıcılık yapıyosunuz yalan dolanla mal satmaya çalışıyorsunuz s.... belanızı mahkemelik olmayalım şimdi kapan şu telefonu bidaha da aramayın zaten sözleşmem biter bitmez d-smartla ilişiğimi keseceğim lanet olsun sizin gibi firmaya dedim. kapattım.
Ancak o adamın yönlendirdiği yerdeki bayana sormasaydım bilmeden onaylayacak geçecektim. Yazıklar olsun D-smart!
Dikkat edin arkadaşlar ve en kısa zamanda bu dolandırıcı firmadan kurtulun. Ne yazıkki ben 1 sene daha çekmek zorundayım Allah belasını versin.
Ancak o adamın yönlendirdiği yerdeki bayana sormasaydım bilmeden onaylayacak geçecektim. Yazıklar olsun D-smart!
Dikkat edin arkadaşlar ve en kısa zamanda bu dolandırıcı firmadan kurtulun. Ne yazıkki ben 1 sene daha çekmek zorundayım Allah belasını versin.