D-Smart internet dolandırıcılığı

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Başıma gelen bir olaydan bahsedeceğim. D-smart müşteri hizmetlerinden arandım ve devletin koyduğu vergilerle faturamın 69 tl ye çıkarılacağı ve d-smart ın da eski müşterisi olduğumdan bu fiyata tv hediye edileceği söylendi. Bunu istemesem de faturamın yükseleceğini söyleyince bende e madem ödeyeceksem tv de gelsin dedim. Beni onay merkezine yönlendirdi ve orada kadına fiyat garantisi vermiştiniz şimdi mecburi olarak tv almaya ve dahası fiyat yükseltmeye mecbur birakıyorsunuz dedim. O da bana hayır bu sadece kampanya mecbur değilsiniz tv almazsanız faturanızda artış olmaz dedi bende teşekkür ettim ve beni kandırmaya yönelik hareket yapıldığını söyleyerek işlemi iptal ettirdim. O herif yine aradı ve tahmin edebiliyorsunuz ki "Yalancı p..." den girip nerelerden çıkmışımdır. Tabi yetinmediler dün işten eve dönüyorum serviste de uyurum yolum uzun çünkü çat telefon yarı uyur vaziyette açtım baktım yine d-smart. aynı palavralar. kadına dedim bana bakın dolandırıcılık yapıyosunuz yalan dolanla mal satmaya çalışıyorsunuz s.... belanızı mahkemelik olmayalım şimdi kapan şu telefonu bidaha da aramayın zaten sözleşmem biter bitmez d-smartla ilişiğimi keseceğim lanet olsun sizin gibi firmaya dedim. kapattım.
Ancak o adamın yönlendirdiği yerdeki bayana sormasaydım bilmeden onaylayacak geçecektim. Yazıklar olsun D-smart!

Dikkat edin arkadaşlar ve en kısa zamanda bu dolandırıcı firmadan kurtulun. Ne yazıkki ben 1 sene daha çekmek zorundayım Allah belasını versin.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,365
Geçmiş olsun, D-Smart ile ilgili tonla şikayet var internet üzerinde. Şahsen ben hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım da memnun değiller hiç. İnternette ve TV'de o kadar reklamları dönüyor ama tonla şikayet almaya devam ediyorlar. Memnunum diyen şimdiye kadar hiç görmedim.

KS

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Sırf reklam başka hiç bir şey değil. Bizim orada da sanki Allah'ın boş verdiği dağı gibi fiber yok. İzmitte sadece belirli bölgelerde var ama sor avrupa kentiyiz. ADSL e mahkum e onu da ya ttnetten alcan yada d-smart alternative bunlar. d-smart en azından kopmuyo en azından benm bağlantım böyle diye aldım lanet olsun dolandırıcı çıktılar

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,365
Rurouni' Alıntı:
Sırf reklam başka hiç bir şey değil. Bizim orada da sanki Allah'ın boş verdiği dağı gibi fiber yok. İzmitte sadece belirli bölgelerde var ama sor avrupa kentiyiz. ADSL e mahkum e onu da ya ttnetten alcan yada d-smart alternative bunlar. d-smart en azından kopmuyo en azından benm bağlantım böyle diye aldım lanet olsun dolandırıcı çıktılar

Bende geçen ay TTNET'i aradım eve fiber istedim. Kontrol edelim dedi, etti ve fiber yok sizin orada dedi. Dedim nasıl yok  ? Reklamlarda Ağrıda fiberliyoruz, Kars'ta fiberliyoruz diyorsunuz İstanbul'un göbeğinde nasıl fiberleyemiyorsunuz dedim adam sap gibi kaldı.

KS

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
aynı durumdaym fiber istanbulu kocaeliyi daha dolanmamış içler acısı bir durum. O değil bizim sokakta kablolu tv dahi yok. Oturduğum yer merkeze 10 dkka

E

expert

Guest
Türkcell süperonline tek çare sözleşme biter bitmez direk gecem 20 tl fazla veririm en azından fiber kullanırım ama oda belli olmaz daha kötü de olabilir

Aylık 65 tl 100 akk ile bir videoyu 720 de izleyemiyorsam bana ronaldonun gelmesi fayda etmez

KS

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
ben onu kullandım fiber değildi tabi adsl lanet ettim her aksam en yogun kullandıgım saatte kesiliyodu. telefon da almıştık resmen ev telefonu iptal oldu berbat ötesiydi hiç konuşulmuyodu.ayrıca sunabildiği max hız 6mbps düzeyindeydi dw yaparken max 700 lerde görüyodum. şuan 1mb nadiren de olsa görülüyor standart 850-930 arası dolasıyor arada 960 70 ler oluyor ve kopmuyor en güzel yanı bu.Fiberi bilmiyorum ama sakın ola ki superonline adsl bağlatmayın

O

Oğuzhan

Guest
Bende kullanmayı düşünüyordum allahtan bunu gördüm de kullanmam asla geçmiş olsun

KS

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Daha metro ile ilgili de yazıcaklarım var konu açıcam birazdan metro için

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri