2Orta 1 Üst olacak. Üst segmentte 13. nesil işlemci olacakmış.Ayın 5'i değil miydi?Güncellenmiş demek ki.
ModArt'ın da 3 farklı sistemi çıkacağı söyleniyor.
Sanırım 2 Orta + 1 giriş olacakmış
AMD hep korktuğum bir kart bu yüzden almıyorum. Umarım 3060li birşey çıkarır donanım arşivi bari bunca 3060 bekleyen insanı sevindirir.6600 olacak diye düşünüyorum
Fiyat aralığı şu şu parçalar gibiNasıl ses yok taner hocam bu hafta geleceğinden orta seviye sistem olacağından bahsettiya daha ne desin
Bilgi verdiğinde tüm forumlarda ve konularda yayıldığı için artık o şekilde paylaşmak istemediğini belirtmişti.Fiyat aralığı şu şu parçalar gibi
Storyde ilk başta ayın 5i olarak paylaşmıştı sonra 5i karalayıp 6 koyduğu bir story daha paylaştı.Bence ModArtın sistemleri çok fp olmayabilir çünkü firmalar 3 sisteme o kadar destek vermez gibi.Ayın 5'i değil miydi?Güncellenmiş demek ki.
ModArt'ın da 3 farklı sistemi çıkacağı söyleniyor.
Sanırım 2 Orta + 1 giriş olacakmış
Taner hoca dün spoiler verdi 3060 beklemeyin dedi. 2060 yada 3050 çıkartacak muhtelemen bilginiz olsun.Donanim arsivinden sistem geliyor, modartta 2+1 sistem yapacak, e vok ta paylasmisti gecenlerde sistem gelecek diye o da muhtemelen bu ay cikartacak. Soyle ki bunlarin hepsinden once taner hocam cikartacak ve ufak bi spoiler verse en azindan digerlerini alip almama konusunda kararsiz kalmis olmayiz. @OceanLaB
8,499₺ ye o zaman guzel bi fp olurda hepimiz faydalanirizTaner hoca dün spoiler verdi 3060 beklemeyin dedi. 2060 yada 3050 çıkartacak muhtelemen bilginiz olsun.
Hocam yanlış değilsem full Asus olan üst segment 24k altı bir sistem için bahsetmişti.Giriş orta segment için 10K seviyesinde 2 sistem planı varmış.
Full ASUS ve Itopya'dan çıkacakmış. Söylediğine göre Kasım 11-12'de başlayacakmış. Yani daha 10 gün var.
Şu an rx 6800 lü sistem 18k ya satılıyor, güzel fırsat gibi. Ondan daha iyisini daha iyi fiyata çıkartabilirler mi bilmiyorum ama çıkarsa çok iyi olur.18 19 k bandında sistem gelmezse ayaklanacağım artık![]()
19kya technopat vardı sanırım 18k olan sistem hangisi link atabilir misiniz rica etsemŞu an rx 6800 lü sistem 18k ya satılıyor, güzel fırsat gibi. Ondan daha iyisini daha iyi fiyata çıkartabilirler mi bilmiyorum ama çıkarsa çok iyi olur.
19kya technopat vardı sanırım 18k olan sistem hangisi link atabilir misiniz rica etsem
Teşekkürler ürün ve fiyatı güzelmiş önerilerde kullanılır.![]()
MANTIS-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
MANTIS-6800 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr