Da yeni sistem 13.499tl

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Evet Da çıkaramadı sadece incelemesini yapıyor modart PC de RX 6650xt var ve R5 5600 var 500 TL farka çok daha iyi ama Max bu kadar bütçe çıkaracaklar için alınabilir

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Sistem zaten onun değil ama en azından iş birliğinden para kazanır yoksa sistem alınmaz ki . Çok az fark ile 5600 işlemci ve 6650XT ekran kartlı sistem çıktı. Paran yoksa bile taksit yaparsın ama o farka değer.

KS

Seriously

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
34
Çok ucuz da değil çok pahalı da değil. Hem bu sistem "incelemesi" yani sistemi kendisi çıkarmamış. Ne olduğunu anlamadan hemen "rezalet" demeyin.
Ne oldugunu anladim zaten ama 1.1 milyon abonesi olan bir kanalin daha iyi fiyatlara daha iyi ürünler varken 1.1 milyon kisiye bunu tavsiye etmesi rezalet. Bilmem anlatabildimmi?

KS

Seriously

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
34
İyi değil. Kendisine söyledim diye ban yesek de gercekler ortada
Bi keresin de Da forumda Abi videolarinda hep gamepoweri gomuyon reklam olunca bu fiyata kacmaz diyon demistim dedigim gibi ban yemistim kdidjdhdudjd

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Forumla ilgi ve ilişkisi olsun olmasın, her türlü kişi, kurum ve kuruluşu küçük düşürücü, karalayıcı, ve hakaret içerikli mesajların yazılması kesinlikle yasaktır. Uyalım lütfen !!!

KS

Seriously

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
34
Forumla ilgi ve ilişkisi olsun olmasın, her türlü kişi, kurum ve kuruluşu küçük düşürücü, karalayıcı, ve hakaret içerikli mesajların yazılması kesinlikle yasaktır. Uyalım lütfen !!!
Hocam ben sana"rezalet demeyin" mesajinin cevabini yazdim gördünmü

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri