Aga adamın sistemi değil inceleme ama gerçekten fiyatı fazla tek tek toplasan da çok fazla birde doları da düşünmek lazım.
Tam bir rezalet ayni fiyata modart neler yapti bu neler yapiyor
Ya bu fiyattan boyle bi sistemi takipcilerine tavsiye etmesi sorun zaten dolara vs lafimiz yokAga adamın sistemi değil inceleme ama gerçekten fiyatı fazla tek tek toplasan da çok fazla zaten de doları da düşünmek lazım.
Katılıyorum.Çok ucuz da değil çok pahalı da değil. Hem bu sistem "incelemesi" yani sistemi kendisi çıkarmamış. Ne olduğunu anlamadan hemen "rezalet" demeyin.
Ooo yeni ban HOİyi değil. Kendisine söyledim diye ban yesek de gercekler ortada
Tabii ama modartın pcsi dururken mantıksızOoo yeni ban HO
Teşekkür ederim 4 olduOoo yeni ban HO
RjjdnfmskhfdmTeşekkür ederim 4 oldu![]()
Ne oldugunu anladim zaten ama 1.1 milyon abonesi olan bir kanalin daha iyi fiyatlara daha iyi ürünler varken 1.1 milyon kisiye bunu tavsiye etmesi rezalet. Bilmem anlatabildimmi?Çok ucuz da değil çok pahalı da değil. Hem bu sistem "incelemesi" yani sistemi kendisi çıkarmamış. Ne olduğunu anlamadan hemen "rezalet" demeyin.
Bi keresin de Da forumda Abi videolarinda hep gamepoweri gomuyon reklam olunca bu fiyata kacmaz diyon demistim dedigim gibi ban yemistim kdidjdhdudjdİyi değil. Kendisine söyledim diye ban yesek de gercekler ortada
ŞaşmazBi keresin de Da forumda Abi videolarinda hep gamepoweri gomuyon reklam olunca bu fiyata kacmaz diyon demistim dedigim gibi ban yemistim kdidjdhdudjd
Acayip komikler yaŞaşmazben kibirlisin dedim 2 hafta yedim daha konusmuyorum adamla
![]()
Hocam ben sana"rezalet demeyin" mesajinin cevabini yazdim gördünmüForumla ilgi ve ilişkisi olsun olmasın, her türlü kişi, kurum ve kuruluşu küçük düşürücü, karalayıcı, ve hakaret içerikli mesajların yazılması kesinlikle yasaktır. Uyalım lütfen !!!