6K ya dağ bisikleti önerebilir misiniz? Süspansiyonları sağlom olsun, fren olarak disk fren daha iyi olur birde en az 27.5 inc
Salcano ng650 bı bak derim. 10 sene önce aldım kullanıyorum hâlâ bir sorunu vs yok ama güncel fiyatını bilmiyorum.6K ya dağ bisikleti önerebilir misiniz? Süspansiyonları sağlom olsun, fren olarak disk fren daha iyi olur birde en az 27.5 inc
8K hocam o 2K babamdan alabilsem alırımda onu sormam lazım bisikleti kendi paramla almak istiyorumSalcano ng650 bı bak derim. 10 sene önce aldım kullanıyorum hâlâ bir sorunu vs yok ama güncel fiyatını bilmiyorum.
Çok artmış be zamanında 400tl ye almıştım paraya bak 20kat artmış. Disksizi 6k buna bı bakabilirsin8K hocam o 2K babamdan alabilsem alırımda onu sormam lazım bisikleti kendi paramla almak istiyorum
Hocam disk fren ve v fren arasında sizce hangisi daha iyiÇok artmış be zamanında 400tl ye almıştım paraya bak 20kat artmış. Disksizi 6k buna bı bakabilirsin
![]()
Salcano NG650 V 27,5 Jant 20" Erkek Dağ Bisikleti | Yeni Ev Dünyası
Salcano NG650 V 27,5 Jant 20" Erkek Dağ Bisikleti özelliklerini inceleyin, ReyonEv'den indirimli fiyata satın alın. Üstelik kargo ücretsiz!www.yenievdunyasi.com.tr
Tabikide tartışmasız disk fren daha iyi ama kullanım tarzına bağlı. Gündelik bisiklet kullanıyorsan zaten çok hıza ulasamiyorsun o yüzden şehiriçinde vs V fren gayet yeterli. Arazida ciddi kullanmayı dusunmuyorsan herturlu V fren yeter. Birde şöyle bişey var bisikleti yıllarca kullanacaksın fren en çok aşinan şey V fren diske göre çok çok daha uygun rahatlıkla bakımını yapıp degisirsin ama diske bişey olduğunda sağlam fiyat istiyorlarHocam disk fren ve v fren arasında sizce hangisi daha iyi