Dağ Bisikleti Önerisi

Enzm_7

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
6K ya dağ bisikleti önerebilir misiniz? Süspansiyonları sağlom olsun, fren olarak disk fren daha iyi olur birde en az 27.5 inc

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
6K ya dağ bisikleti önerebilir misiniz? Süspansiyonları sağlom olsun, fren olarak disk fren daha iyi olur birde en az 27.5 inc
Salcano ng650 bı bak derim. 10 sene önce aldım kullanıyorum hâlâ bir sorunu vs yok ama güncel fiyatını bilmiyorum.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
8K hocam o 2K babamdan alabilsem alırımda onu sormam lazım bisikleti kendi paramla almak istiyorum
Çok artmış be zamanında 400tl ye almıştım paraya bak 20kat artmış. Disksizi 6k buna bı bakabilirsin

KS

Enzm_7

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Hocam disk fren ve v fren arasında sizce hangisi daha iyi
Tabikide tartışmasız disk fren daha iyi ama kullanım tarzına bağlı. Gündelik bisiklet kullanıyorsan zaten çok hıza ulasamiyorsun o yüzden şehiriçinde vs V fren gayet yeterli. Arazida ciddi kullanmayı dusunmuyorsan herturlu V fren yeter. Birde şöyle bişey var bisikleti yıllarca kullanacaksın fren en çok aşinan şey V fren diske göre çok çok daha uygun rahatlıkla bakımını yapıp degisirsin ama diske bişey olduğunda sağlam fiyat istiyorlar

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Böyle bir konu varken bende sorayım, öyle sırf sürmek için bisikletle dolaşıyorum yani ekstra bir şey istemiyorum. 3-4k arasına 1.70 boylarında birine uygun pedalların sert olmadığı mümkünse dönerken rahat etmem için biraz hafif olan bisiklet önerebilir misiniz? Biraz saçma bir isteyiş oldu ama bisikletten anlamıyorum en iyi böyle ifade edebildim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri