Bilgisayar masam biraz küçük bu yüzden ekstra bir hoparlör almak istemedim. Genelde ders dinliyorum monitörün hoparlörü yeter diye düşündüm.Dahili hoparlörü ne amaçla kullanacaksın? Yani idareden kullanılacak türde bir ses kalitesi oluyor. Uygun fiyatlı küçük USB masa hoparlörlerini tercih etmeni öneririm.
peki teşekkür ederim bunu düşüneceğim![]()
Frisby FS-334U-B 2.0 Siyah USB Hoparlör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
6-7 cm bir şey. Sonuçta bazı ders kayıtlarının sesi düşük kaydedilmiş de olabiliyor. Sesi daha net ve gür almak varken monitör sesini önermem. Deneyimlediğim için söylüyorum.
Subwoofer ne bilmiyorum. Önerin var mı?Masa küçük ise subwoofer olmayan bir hoparlör tercih edebilirsiniz.
Şöyle oluyor galiba.Subwoofer ne bilmiyorum. Önerin var mı?
Bas için kullanılır. Sizin bütçeniz nedir. Bütçeniz iyi ise duruma göre creative t60 hifi 2.0 hoparlör önerebilirim.Subwoofer ne bilmiyorum. Önerin var mı?
böyle oluyor
Yeterli olmayacaktır. Ses kalitesi "yoklukta gider" seviyesinde oluyor.Genelde ders dinliyorum monitörün hoparlörü yeter diye düşündüm.
USB hoparlörler monitörün ayağının yanında durabilir. Ekstra alana ihtiyacın yok.Bilgisayar masam biraz küçük bu yüzden ekstra bir hoparlör almak istemedim.