Dar boğaz sorunu çözümü varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguzhan06

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Öncelikle sorunumu anlatıyım. Benim laptobumda darboğaz sorunu var cs go oynarken ekran kartı %100 kullanılıyor fakat işlemci ise %30 kullanılıyor. Ekran kartının vram i ise 500mb kullanılıyor (Ekran kartım nvidia geforce 630m 2gb işlemci ise i5 3. nesil 2.50 ghz turbo boost ile 3 ghz kadar çıkıyor) biliyorum biraz eski bi sistem fakat cs go yu 150 200 fps de oynamam gerekirken oynuyamıyorum. Başka bi oyun deniyim dedim pubg lite denedim ondada da aynı. Ekran kartı darboğaz yapıyor,sorunun çözümü varsa paylaşırsanız sevinirim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Birincisi Ekran kartınızın %100 kullanılası ve işlemcinizin %30 kullanımlası bir darboğaz sorununuz yok demek. Bunun tam tersi olursa darboğaz sorununuz var demek oluyor. FPS sorunu cihaz fazla ısınıyorsa frekans düşüşüne bağlı olabilir.

KS

oguzhan06

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
oguzhan06' Alıntı:
Öncelikle sorunumu anlatıyım. Benim laptobumda darboğaz sorunu var cs go oynarken ekran kartı %100 kullanılıyor fakat işlemci ise %30 kullanılıyor. Ekran kartının vram i ise 500mb kullanılıyor (Ekran kartım nvidia geforce 630m 2gb işlemci ise i5 3. nesil 2.50 ghz turbo boost ile 3 ghz kadar çıkıyor) biliyorum biraz eski bi sistem fakat cs go yu 150 200 fps de oynamam gerekirken oynuyamıyorum. Başka bi oyun deniyim dedim pubg lite denedim ondada da aynı. Ekran kartı darboğaz yapıyor,sorunun çözümü varsa paylaşırsanız sevinirim.

teekkürler cevap için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri