Soru Dark Easylink Fan Kablo Nereden Bulabilirim?

xScreame

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Merhabalar başlık biraz garip gelmiş olabilir açayım.

3 Gün önce falan toplam 6 tane Dark Easylink ARGB marka fan aldım 1 egzoz fan 2 üste 3 öne takarım diye düşündüm ön ve üste taktım fakat arkaya takamadım çünkü kablo vardı ama dişi kablo olduğu için buraya girmiyor
1731742375779.png

sol tarafataki 6 pin gözüküyor fakat 3 üstte 2 altta olmak üzere 5 pin bu kablonun erkek versiyonu lazım satılıyor mudur böyle bir kablo satılıyorsa adı nedir? Veya daha basit yolu varmıdır kasaya bağlamak için sadece 1 egzoz fan bağlıcam diğerlerinden ayrı şekilde. (Sağdaki kabloda yok elimde)

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
482
Bu altılı grup üçerli gruplar halinde mi almıştınız, yoksa tek tek ayrı ayrı satılanlardan mı?

Benim anladığım kadarı ile grupları biribirine bağlamak için data veri aklosundan bahsetmişler. Bu tekli alınanların paketlemesinde bulunmuyormuş.

Kasada Papatya düzen diye bahsettikleri tümleşik üçerli gruplar, bunları birbirine bağlama

Şu videoda da biraz bahsediyorlar.

Son düzenleme:
KS

xScreame

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Bu altılı grup üçerli gruplar halinde mi almıştınız, yoksa tek tek ayrı ayrı satılanlardan mı?

Benim anladığım kadarı ile grupları biribirine bağlamak için data veri aklosundan bahsetmişler. Bu tekli alınanların paketlemesinde bulunmuyormuş.

Kasada Papatya düzen diye bahsettikleri tümleşik üçerli gruplar, bunları birbirine bağlama

Şu videoda da biraz bahsediyorlar.

3x12 cm fan kitten 2 tane aldım attığım resimdeki sol taraftaki girişe takılabilen her bir kutuda 1 adet yani toplam 2 kablo çıktı onlarla öndeki ve üsttekini bağladım fakat arkadakini bağlayamıyorum çünkü dişi çıkış vardı ve ikiside şuanda öndeki ve üstteki fana bağlı olduğu için dolu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri