Dark N10 Vertical Card Holder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rookiebabush

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar. Dark n10 kasamda Msi GTX 1080 Gaming X ve NZXT x52 mevcut. Sıvı soğutma borularım ekran kartıma temas ediyor. Ön paneldeki fanlar yerine koyunca da ekran kartının sağ tarafına temas ediyor. Ekran kartının sol tarafı ile sağ tarafında gözle görülür derecede farklılık var. Yaklaşık 1 cm kadar. Bu benim canımı sıktı ve Vertical Card Holder almak istiyorum fakat Türkiye de fiyatlar 300-400 tl arası olduğu için o kadar para veremeyeceğim. Bir kaç siteden baktım 45-50 tl ye kadar sadece PCI-E 16x uzatma kablosu çıkıyor kalitesine de güvenemiyorum. Öneri alabilir miyim? İlla  kit alacağım diye bir şey yok sabitlemek için kasanın alt kısmı ile destekleyebileceğim bir şey de olabilir yeterki sarkık durmasın. Anakarta zarar gelebilir bildiğim kadarıyla.

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Temas etmsinin mahzurunu pek anlayamadım E kartınızın sağı ile solu arasındaki fark dediğiniz şey ile anakrta zarar verecek olan şey nedir.

Soğutucunun 2 adet hortumu var. Şayet biraz yukarıya veya sağa sola,kaydırmak isterseniz,görüntünün çok  az bi şey kirlenmesini gözönüne alacaksanız,makara ipliğinden siyah renkli ip parçasını  ,4 ,5 kat yaparak hortuma bağlayıp,kasadaki herhangi bi yere takabilirsiniz.Pek göze batacağını sanmıyorum.

KS

rookiebabush

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Soğutucu ile alakalı problemim yok. Tek problem şu ekran kartının üst paneline temas ediyor boruları. Yerini değiştirmek istersem yukarı alamıyorum (boru girişleri L şeklinde olduğu için). iç tarafa çekemiyorum ekran kartına daha fazla yük biniyor dış tarafa itemiyorum cam engelliyor. Ön panele koyarsam da L boru girişlerinde kasılma oluyor. Şuan ki yerinden memnunum fakat ekran kartı sağ alt tarafa doğru sarkık duruyor. İp denedim fakat genelde ışıqLı mışıqLı kullandığım için çok kötü görünüyor. İnternette düz holder gördüm fakat o da çok sırıtacaktır ve holder kitler ile arasında 20-30 lira gibi fiyat farkı var. (anlamadıysanız şöyle anlatayım arabanın sağ iki tekerleğinin de patlak olduğunu ve düz yolda durduğunu hayal edin.) Soğutucuyu çıkardığım zamanda fark etmiyor aynı şekilde duruyor. Soğutucu sadece ekstra yük bindiriyor diye korkuyorum. Şuan önemli olan vertical holder kiti ucuza bulma.

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Hortumların  extra bi yük getireceğini, hiç sanmam.50 gram bi kuvvet, anca uygular .

E.kartın 1100 gram. Adamlar ,1600 gram 2080 Ti e.kartı veyahut başka modellerde,üretiyorlar.Bunların hesabı kitabı yapılmıştır.

Ben yıllarca,1500 gramlık işlemci soğutucu kullandım. Kasayı devirip,sağa sola şiddetle vurdurmadıktan ,sarsmadıktan sonra ,hiç bi şey olmaz.

KS

rookiebabush

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sıvı soğutmanın yerini ve kablolama şeklini düzelttim sorun giderildi holder a gerek kalmadı teşekkür ederim. konu kapatılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri