internetimin fena olduğunu düşünmüyorum 50 60 download alıyorum, bilgisayarım da iyi 3060 ryzen 5 5500 falan var ama yayın çok kalitesiz baya kötü gözüküyor sürekli donuyor
nasıl düzelir.
nasıl düzelir.
Nitro alarakinternetimin fena olduğunu düşünmüyorum 50 60 download alıyorum, bilgisayarım da iyi 3060 ryzen 5 5500 falan var ama yayın çok kalitesiz baya kötü gözüküyor sürekli donuyor
nasıl düzelir.
Nitro almanız lazıminternetimin fena olduğunu düşünmüyorum 50 60 download alıyorum, bilgisayarım da iyi 3060 ryzen 5 5500 falan var ama yayın çok kalitesiz baya kötü gözüküyor sürekli donuyor
nasıl düzelir.
Nitro almanız lazım
nitro aldım hala birazcık donuyormuş, 40 download, 6 upload yeterli mi sizce yayın açmak için, ve yayın açınca üst taraftaki sarı işaret geliyor. nasıl çözerimNitro alarak
1080p vermeyi denenitro aldım hala birazcık donuyormuş, 40 download, 6 upload yeterli mi sizce yayın açmak için, ve yayın açınca üst taraftaki sarı işaret geliyor. nasıl çözerim
hala aynı kalite çok iyi ama drop var malesef1080p vermeyi dene
Hocam Yanlış bilmiyorsam 4K ve 60 fps almak icin normal Nitro almak lazımnitro aldım hala birazcık donuyormuş, 40 download, 6 upload yeterli mi sizce yayın açmak için, ve yayın açınca üst taraftaki sarı işaret geliyor. nasıl çözerim
Siz discord classic aldınız dimi?hala aynı kalite çok iyi ama drop var malesef
hayır 75 tllik olandan aldımHocam Yanlış bilmiyorsam 4K ve 60 fps almak icin normal Nitro almak lazım
Siz discord classic aldınız dimi?
Discord para icin bütün fırsatları değenlendirdigi icin![]()
nitro alarakinternetimin fena olduğunu düşünmüyorum 50 60 download alıyorum, bilgisayarım da iyi 3060 ryzen 5 5500 falan var ama yayın çok kalitesiz baya kötü gözüküyor sürekli donuyor
nasıl düzelir.