Ddr4 Den Ddr5 E Gecircem Yardım

Seyrek08

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Şu anki sistemim ddr4 kullanıyorum
Ryzen 5600
B550mk-wd blue sn570 m2ssd
Gamepower warcry kasa Corsair rm 850x psu
....
Satın aldıklarım suan elimde montajlicam yarin
Ryzen 7 9700x işlemci
MSI b650-S wifi
Patriot 6000mghz cl30 ram
...
Sorum şu şimdi ben anakart işlemci ve ramleri degistircem montajlicam m2ssd nin içinde Windows yüklü ben montajı yaptıktan sonra direk çalıştır yapabilirmiyim yoksa yeniden kurulummu istiyor işin bios kısmını hiç bilmiyorum eğer istiyorsa montajı bilgisayarcı ya yaptircam

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
207
Ryzen 5600
....
Ryzen 7 9700x işlemci
MSI b650-S wifi
...
Sorum şu şimdi ben anakart işlemci ve ramleri degistircem montajlicam m2ssd nin içinde Windows yüklü ben montajı yaptıktan sonra direk çalıştır yapabilirmiyim yoksa yeniden kurulummu istiyor işin bios kısmını hiç bilmiyorum eğer istiyorsa montajı bilgisayarcı ya yaptircam
Temiz kurulum ve bios güncellemesi önerilir.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
768
hocam montaj yapmadan once ssd eskı parcalarda takılıyken once kısısel verılerını yedeklemenı onerırım.
daha sonra wındowsu sıfırlayıp format atacaksın. bılmıyorsan basıtce sunu ızleyuıp yapabılırsın.

bu aşamadan sonra qwındowsu kurmadan bilgisayarınızı kapatıp yenı parcaları takın. yenı parcaları taktıktan sonra
bu vıdeo ıle adım adım wındowsunuzu kurup gereklı drıverlarınızı yukleyın.

Tum gereklı upgradeler yapıldıktan sonra bu vıdeodakı ıslemı yapabılırsınız.

bunlar cok kullanıslı altın bılgılerdır. ben yıllardır kullanırım. sız de faydasını goreceksınız. ıyı forumlar yenı sıtemınız hayırlı olsun.
Ryzen 5600
....
Ryzen 7 9700x işlemci
MSI b650-S wifi
...

KS

Seyrek08

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
hocam montaj yapmadan once ssd eskı parcalarda takılıyken once kısısel verılerını yedeklemenı onerırım.
daha sonra wındowsu sıfırlayıp format atacaksın. bılmıyorsan basıtce sunu ızleyuıp yapabılırsın.

bu aşamadan sonra qwındowsu kurmadan bilgisayarınızı kapatıp yenı parcaları takın. yenı parcaları taktıktan sonra
bu vıdeo ıle adım adım wındowsunuzu kurup gereklı drıverlarınızı yukleyın.

Tum gereklı upgradeler yapıldıktan sonra bu vıdeodakı ıslemı yapabılırsınız.

bunlar cok kullanıslı altın bılgılerdır. ben yıllardır kullanırım. sız de faydasını goreceksınız. ıyı forumlar yenı sıtemınız hayırlı olsun.
Allah razı olsun teşekkür ederim

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
207
Temiz kurulum ve bios güncellemesi yapıldıktan sonra ekran kartı anakart işlemci vs. bütün parçaların driverlarını güncelleyin.

KS

Seyrek08

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Temiz kurulum ve bios güncellemesi yapıldıktan sonra ekran kartı anakart işlemci vs. bütün parçaların driverlarını güncelleyin.
Bios guncellemeden msi b650-s wifi anakartina9700x işlemciyi taksam calismazmi?

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
207
Güncel bir bios kullanmakta her zaman fayda var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri