- Tepki
- 21
B650MP-E PRO alınırmı 3600tl n11 de acil olarak soruyorum
Msi ın b pro kartı vardı ismi aklımda değil 4ram soketli 4k larda fiyatı vardı o alınırmıMarkası Biostarsa şuan alınmaz Msi ve Asus tarafında güzel indirimli ürünler var.
Asus Msi ve Gigabyte bu üç markayı tercih ediyorum genelde yeni bir sistemmi toplayacaksınız ?Msi ın b pro kartı vardı ismi aklımda değil 4ram soketli 4k larda fiyatı vardı o alınırmı
Bu alınırmı hocam bide evet yeni bir sistem toplayacağımda kendime uygun bir sistem toplamak istediğimden direk bir sistem isteminde bulunmak istemuyorum bide durumlarim sürekli degisiyorAsus Msi ve Gigabyte bu üç markayı tercih ediyorum genelde yeni bir
Asus Msi ve Gigabyte bu üç markayı tercih ediyorum genelde yeni bir sistemmi toplayacaksınız ?![]()
ASRock B760M PG Lightning 7200mhz(OC) M.2 1700P mATX DDR5 Anakart
ASRock B760M PG Lightning 7200mhz(OC) M.2 1700P mATX DDR5 Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Kral ne kadar ucuz okadar iyi 4060 beyaz sistem topluyorum 1kerede almıyacağım aralığa sıçraya bilir taksitle girişeceğim hazır sistem alırsam biraz daha beklemem gerekecekAlınır ama bütçeniz ne kadardı ona göre araştıralım.