Yardım Ddr5 Çi̇ft Ram Görüntü Vermi̇yor.

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Merhabalar, Mevcut sistemimde 2 gün önceye kadar bir sıkıntı yoktu. Macun yenileme için açtım temizledim vb. tekrar parçaları taktığımda siyah ekranla karşılaştım. Ramleri tek tek takınca çalışıyorlar lakin ikisini 1-3 veya 2-4 de çalıştıramıyorum. BİOS sıfırladım güncelledim tek tek söktüm farklı kombinasyonlarda taktım, silgiyle sildim akla gelen her şeyi yaptım lakin sonuç alamadım. Daha önce 6000 mhzde sorunsuz dual çalışıyordu bi temizlik yaptım 2 gündür içimden geçti. Konu ile bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

ramler :

Patriot Viper Venom RGB 32 GB (2x16) 6400 MHz CL32

anakart
gigabyte b650m d3sh ddr5

@OceanLaB

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Merhabalar, Mevcut sistemimde 2 gün önceye kadar bir sıkıntı yoktu. Macun yenileme için açtım temizledim vb. tekrar parçaları taktığımda siyah ekranla karşılaştım. Ramleri tek tek takınca çalışıyorlar lakin ikisini 1-3 veya 2-4 de çalıştıramıyorum. BİOS sıfırladım güncelledim tek tek söktüm farklı kombinasyonlarda taktım, silgiyle sildim akla gelen her şeyi yaptım lakin sonuç alamadım. Daha önce 6000 mhzde sorunsuz dual çalışıyordu bi temizlik yaptım 2 gündür içimden geçti. Konu ile bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

ramler :

Patriot Viper Venom RGB 32 GB (2x16) 6400 MHz CL32

anakart
gigabyte b650m d3sh ddr5

@OceanLaB
Hocam bios pilini çıkar-tak yapın veya ramleri daha düşük frekansta çalıştırmayı deneyin.

KS

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Hocam bios pilini çıkar-tak yapın veya ramleri daha düşük frekansta çalıştırmayı deneyin.
9df644d7-3cdb-4b5e-8b97-efb53a0fbace.jpg

Gigabyteın bios pilini çıkarmayı bulamadım maalesef iğrenç bir düzenek yapmışlar. Bios sıfırlama tuşundan sıfırladım minimum 4800 de denedim yine olmadı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri