Dede yadigarına teyp önerisi

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
175
Arkadaşlar dedemden miras Tofaş kartal kaldı, içinden teyp ve hoparlörleri çalmışlar. Teyp taktırmak istiyorum eski aracımda bu seriden Pioneer vardı. Fakat fiyat aşırı yükselmiş. Buna bakma aynı özelliklerde daha ucuza bu var dediğiniz ürün var mı ? Ve 2 tane 13 cm mid 2 tanede oval hoparlör lazım önerirseniz sevinirim.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Arkadaşlar dedemden miras Tofaş kartal kaldı, içinden teyp ve hoparlörleri çalmışlar. Teyp taktırmak istiyorum eski aracımda bu seriden Pioneer vardı. Fakat fiyat aşırı yükselmiş. Buna bakma aynı özelliklerde daha ucuza bu var dediğiniz ürün var mı ? Ve 2 tane 13 cm mid 2 tanede oval hoparlör lazım önerirseniz sevinirim.
A101 - Şok - Bim gibi yerlere bazen "Aktüel" olarak bu tarz ürünler geliyor.
Aşağıdaki ürün şu anda yok ama internette 300~350 TL civarında fiyatlarla satılıyor.
USB ve SD kart girişi falan da var, gayet iş görür yani.
1665392555903.png

vonaleee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
A101 - Şok - Bim gibi yerlere bazen "Aktüel" olarak bu tarz ürünler geliyor.
Aşağıdaki ürün şu anda yok ama internette 300~350 TL civarında fiyatlarla satılıyor.
USB ve SD kart girişi falan da var, gayet iş görür yani.
Ekli dosyayı görüntüle 9022

bu teyplerden birini kullanıyordum eski aracımda artık bağlantı sorunundan mı teybin kendi kalitesinden mi bilmiyorum araç seyir halindeyken duman çıktı yandı..yangın büyümeden zor kurtardım...bunların güç beslemesi biraz zayıf oluyor..müzik sesi bile açık değildi yani normal seviyedeydi..
bence adı blinmiş ikinci el bi teyp alınması daha iyi olur

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
bu teyplerden birini kullanıyordum eski aracımda artık bağlantı sorunundan mı teybin kendi kalitesinden mi bilmiyorum araç seyir halindeyken duman çıktı yandı..yangın büyümeden zor kurtardım...bunların güç beslemesi biraz zayıf oluyor..müzik sesi bile açık değildi yani normal seviyedeydi..
Kötü olmuş. Çok geçmiş olsun.
Ben teyp konusuyla çok içli dışlı değilim, bu tarz bir olay hatırlamıyorum.
Benim üni. okuduğum yer yayla gibiydi, orada çok kullanılıyordu bu tarz ürünler.
Ben de sık sık denk gelip kullandığımdan ucuz ve iş görür bir ürün olarak biliyorum.

KS

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
175
Mantıklı olan o bencede ama goldmaster falan alınır mı ki sırf markaya para vermek istemiyorum açıkcası

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri