Deepcool Ak620 Digital Pro Alınırmı

Engin147

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
11
İyi günler arkadaşlar sarı sitede 8 ay kadar kullanılmış 1 yıldan fazla garantisi devam ediyormuş kutusu faturası garanti belgesi herşeyi eksiksiz Mevcutmuş DeepCool Ak620 digital pro Hava soğutucu almayı düşünüyorum satan kişi fanın birini ramleri kapatıyor diye kullanmamış herhangi Bi sorunu yok diye belirtti alırsam test edip alırım ama almama değermi diye burdan sizlerinde fikirlerini almak istedim fiyat olarak 3700 tl istedi en son bende şu an ak400 digital kullanıyorum 3 senedir memnunum ancak 7800x3d artık biraz yetmiyor o yüzden çift kuleye geçmek istedim yandığım Bi soğutucu olduğu için buna yöneldim sıfırı piyasa olmadığı için mecbur 2.elde bulunuyor tek tük ekranlı model sevdiğim için ve soğutucuyu az çok kullandığım model cinsinden olduğu için alıyım diye düşünüyorum sessizlik istediğim için bu şekilde almayı düşünüyorum sizin görüşleriniz nedir bu konu hakkında

galip

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
bulduysan al

CrossPage

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Buldum hocam 8 aylık ürün temiz kfg tam test etme şansımda var ama 3700 e değermi acaba bu model için ak400 digital e göre fark görürmüyüz
İllaki olur hocam çift kule çift fan modeline geçeceksiniz.
7800x3d için tek kule soğutucular çok fazla yeterli değil malesef.

KS

Engin147

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
11
İllaki olur hocam çift kule çift fan modeline geçeceksiniz.
7800x3d için tek kule soğutucular çok fazla yeterli değil malesef.
bu fiyata 2.el almaya değermi hocam bu soğutucu için çokmu pahalıya almış oluruz başka yok çünkü

CrossPage

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
KS

Engin147

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
11
Bu Ankarada ben İstanbuldayım o sıkıntı birde fatura garantisi yokmuş ve eski nesil modeli bu normal ak620 digital benim bahsettiğim yeni gelmişmiş fan modeli ve soğutma bloğu olan model ak620 digital pro banada çok yakın deneme şansım da var sisteme takılıymış zaten kutu fatura garantisi de var

CrossPage

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Bu Ankarada ben İstanbuldayım o sıkıntı birde fatura garantisi yokmuş ve eski nesil modeli bu normal ak620 digital benim bahsettiğim yeni gelmişmiş fan modeli ve soğutma bloğu olan model ak620 digital pro banada çok yakın deneme şansım da var sisteme takılıymış zaten kutu fatura garantisi de var
Hocam ekran benim için sorun değil dereceleri görmesem de olur derseniz , thermalright , segotep veya fsp gibi markaların çift kule soğutmalarına bakmanızı tavsiye ederim.
Fiyat performans olarak daha mantıklı olur , deepcool modelinin üzerine 1000 tl daha koysanız 360mm sıvı soğutma alırsınız.

FSP SOĞUTUCU

SEGOTEP SOĞUTUCU

THERMALRİGHT MODELLERİ

Bunlar fiyat performans olarak işinizi görecektir.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri