Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce 2.elden satın almış olduğum DeepCool Ak620 Digital Pro marka kule tipi soğutucusunun ekranındaki sıcaklık değerleri ara sıra gidip geldiğini gördüm yazılımsal sorundur diye eski yazılım programınıda denedim ama Bi süre sonra ekran yine gidiyor bilgisayarı yeniden başlatınca ekran tekrar geliyor ekranın usb giriş yerinde değiştirdim anakart üzerinden yine Bi süre sonra aynı sorun devam ediyor arka planda çalışan aida64 vb uygulamaları bile sildim çakışma vs oluyordur diye yine aynı ekranda tam yerine oturuyor rgb ışıkları ve logoda kalıyor ekran bu sorun yaşanırken sizce bu ürünün ekranında mı sorun vardır takıp çıkarılan Bi model ürün pin üzerinden çalışıyor ürünün garantisi devam ediyor kutusu faturası mevcut arena bilgisayar bakıyormuş arena bilgisayara götürcem soğutucuyu sizce bu ürün satışta şu an olmamasına rağmen Bi sorun tespit edilirse serviste bu ürünle ilgili yedek ekran yada yedek soğutucuyu bulunurmu değişim vs çıkma ihtimali olursa diye sizce servise götürmelimiyim daha önce aynı sistemde kullanmış olduğu ak400 digital model soğutucunn ekranında böyle Bi sorun yaşamadım hiç