Delikli Mouse Nasıl Temizlenir ?

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
Selam Dostlar,

Glorius Model O Kullanıyorum Bilgisayar Başında Bir Şey Yiyip İçmemeye Dikkat Ediyorum Fakat Her Gelen Misafir Aynı Titizlikte Olmuyor Sizlere Sorum Delikli Yapısı Petek Dokulu Artık Nasıl Betimlerseniz Bu Tür Mouseleri Nasıl Temizleyebilirim İçi Kırıntı Dolmuş :(

Ekli dosyalar

• resim_2022-08-25_150841796.png
    resim_2022-08-25_150841796.png
    100.7 KB · Görüntüleme: 75
Moderatörün son düzenlenenleri:

Generaltr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Glorius Model O Kullanıyorum Bilgisayar Başında Bir Şey Yiyip İçmemeye Dikkat Ediyorum Fakat Her Gelen Misafir Aynı Titizlikte Olmuyor Sizlere Sorum Delikli Yapısı Petek Dokulu Artık Nasıl Betimlerseniz Bu Tür Mouseleri Nasıl Temizleyebilirim İçi Kırıntı Dolmuş :(
ters çevir vur altına klavye temizler gibi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kırıntılar yapışmadıysa ters çevirip biraz sallarsanız dökülecektir zaten. Eğer yapıştıysa o cihazı açmadan sadece içeri kulak çubuğu gibi bir şeyle girebilirsiniz.

KS

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
Kırıntılar yapışmadıysa ters çevirip biraz sallarsanız dökülecektir zaten. Eğer yapıştıysa o cihazı açmadan sadece içeri kulak çubuğu gibi bir şeyle girebilirsiniz.
aklıma geldi ama sığmaz deliklere kulak çöpü hocam delikler küçük

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Elektrik süpürgesinin ucunu dayayınca problem çözülür diye düşünüyorum , ama tahminim denemişinizdir.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
marangoza gidip hava tabancası vursam belirli uzaklıktan olur mu acaba zarar gelir mi mouseye tüy gibi bişey çünkü
Hava tabancası biraz fazla güçlü kalır ve genelde içlerinde sıvı birikebiliyor o riske girmeyin. Güçlü çekim veya itim kuvveti olan bir şey denemeyin derim. Devreleri kopartabilirsiniz.

KS

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
Hava tabancası biraz fazla güçlü kalır ve genelde içlerinde sıvı birikebiliyor o riske girmeyin. Güçlü çekim veya itim kuvveti olan bir şey denemeyin derim. Devreleri kopartabilirsiniz.
kulak çöpü de sığmaz mesajınız doğrultusunda süpürge de denenmez ne yapabilirim alternatif olarak

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Uğur hocam koltuk süpürme modu filan oluyor. Süpürgenin devrini düşürüyor. O şekilde belki kullanabilir.

KS

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
Uğur hocam koltuk süpürme modu filan oluyor. Süpürgenin devrini düşürüyor. O şekilde belki kullanabilir.
vall değişik modları var süpürgenin üstünde o şekilde yapabilirsem alırım o modlara

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
İçeri girebilen şeyler aynı zamanda dışarı da çıkabilecek boyuttadırlar.
Fareyi farklı açılarda çevir, hafifçe salla ve temizlenene kadar içine fön tut.
Fönün soğuk hava özelliğini kullan. Eğer sadece sıcak hava veriyorsa ısındığı zaman kapatırsın.

KS

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
İçeri girebilen şeyler aynı zamanda dışarı da çıkabilecek boyuttadırlar.
Fareyi farklı açılarda çevir, hafifçe salla ve temizlenene kadar içine fön tut.
Fönün soğuk hava özelliğini kullan. Eğer sadece sıcak hava veriyorsa ısındığı zaman kapatırsın.
fön de mantıklı evet hem de en kısık modunda çok sert üflemez gibime geliyor @ugur.gozaydin

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Bu plastik havuzları mini el pompalarıyla şişiriyorlar onlardan bulursan onların ince uçları vs oluyor fareye çok basınç atmadan deneyebilirsiniz olursa.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri