Yardım Delirten Kernel Power Hatası

olcezefendimis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 2 aydır Power Kernel Hatası alıyorum çıldırmak üzereyim artık... DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırıp kurdum, Memtest 86, OCCT, Furmark, Diskinfo, Aidia64 testlerini yaptım, PSU değiştirdim, Anakart, işlemci ve ekran kartı sıcaklık değerlerine baktım hepsi normal, anakart vrmlerinde şişme yanık kokusu yok ama bu zıkkım hatanın çözümünü bulamadım.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448
Sistem boştayken kendi kendine durduk yere takılma oluyor mu ya da mavi ekran veriyor mu ?

KS

olcezefendimis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
hocam her şey normal devam ederken bazen pc başlatıldığında bazen tamamen sistem boştayken rastgele hata veriyor

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448
hocam her şey normal devam ederken bazen pc başlatıldığında bazen tamamen sistem boştayken rastgele hata veriyor
Sistem özelliklerin ve işletim sistemin ney ? Temiz formatı doğru attın mı , direk kasanın ön panelinden format atıysan kablonun soketi sıkıntılıysa o yüzden bile hata alabilirsin. Sistemi ve kullandığın ssd eski hdd mouse hepsini belirt.

erenkut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 2 aydır Power Kernel Hatası alıyorum çıldırmak üzereyim artık... DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırıp kurdum, Memtest 86, OCCT, Furmark, Diskinfo, Aidia64 testlerini yaptım, PSU değiştirdim, Anakart, işlemci ve ekran kartı sıcaklık değerlerine baktım hepsi normal, anakart vrmlerinde şişme yanık kokusu yok ama bu zıkkım hatanın çözümünü bulamadım.
Kanka power değiştir dene bir de. Aynı sorun vardı power kaynaklıydı bende

Blaiszy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Ben de kernel alıyordum ama mavi ekran olarak değil direkt sistem takılıp kalıyordu. Sorunun donanımsal olmadığına emin olduğum için bios güncellemesi yapıp 3. parti tüm stres testi hwinfo gibi programları kaldırdım. Bios'u defaulta çevirip sadece EXPO açtım ve bende dahili grafik kartı olduğu için onu kapattım bir süredir takipteyim sorun olmuyor. Minidump dosyalarından kernel hatası almana sebep olan şeyi de bulabilirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri