Dell 27 G2724D 2K Monitör Alinirmi ?

furkyx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar 2k bir monitör alacağım kesinlikle ölü piksel ghosting gibi sorunlar olsun istemiyorum bunun bir şans işi olduğunu biliyorum yerinde destek vb şeyler hoşuma gittiği için Dell markasını tercih etmeyi düşünüyorum sizce bu model alinirmi? Tavsiye edeceğiniz başka marka varmıdır? Her türlü öneriye açığım teşekkürler.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Arkadaşlar 2k bir monitör alacağım kesinlikle ölü piksel ghosting gibi sorunlar olsun istemiyorum bunun bir şans işi olduğunu biliyorum yerinde destek vb şeyler hoşuma gittiği için Dell markasını tercih etmeyi düşünüyorum sizce bu model alinirmi? Tavsiye edeceğiniz başka marka varmıdır? Her türlü öneriye açığım teşekkürler.

Al direkt

ahmetv2

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145

Hocam pazartesi vatan üzerinden aldım salı geldi bugüne kadar kullandım gayet iyi. Benzer alienware modelleri var ve daha pahalı. Ama almadan önce çok araştırdım bu gerçekten fiyatına göre iyi.

Pazartesiden bugüne zamlanmış 11.280₺'ye almıştım vatandan.

Edit: Arkadaşımın Asus Tuf Gaming VG27AQML1A Monitörünü denedim. CS2 ve Valo'da test ettim neredeyse aynı geldi gözüme. Tuf'un parlaklığı biraz daha açılabiliyor ama haberin olsun.

Son düzenleme:
KS

furkyx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam pazartesi vatan üzerinden aldım salı geldi bugüne kadar kullandım gayet iyi. Benzer alienware modelleri var ve daha pahalı. Ama almadan önce çok araştırdım bu gerçekten fiyatına göre iyi.

Pazartesiden bugüne zamlanmış 11.280₺'ye almıştım vatandan.

Edit: Arkadaşımın Asus Tuf Gaming VG27AQML1A Monitörünü denedim. CS2 ve Valo'da test ettim neredeyse aynı geldi gözüme. Tuf'un parlaklığı biraz daha açılabiliyor ama haberin olsun.
Hocam ölü piksel ve ghosting sorunu yaşadınız mı bende bugün alacağım muhtemelen

ahmetv2

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Hocam ölü piksel ve ghosting sorunu yaşadınız mı bende bugün alacağım muhtemelen
Ghosting yok, görüntü oluşturma süreleri de 1-2 ms kadar tuf'tan iyiydi. Ölü piksel dediğin gibi biraz şans işi ama ben şehrimde vatan olmasına güvenip aldım. Ölü piksel de çıkmadı.

FurReal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Fiyatı çok zamlı. Diğer monitörler max 300 tl zam yemişken 2000 tl zam yemiş monitör hala fp midir? Sanmıyorum

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956

FurReal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

Sahuraka

Moderatör