Dell G15 5511 Açılmıyor

coffeiwarrior

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba dell g15 5511 modelli laptop'um hiçbir şekilde açılmıyor.Güç tuşuna bastığımda ne bir ışık ne de bir ses geliyor.İnternette biraz araştırdıktan sonra statik elektrik gibi bir sorundan kaynaklı olabileceğini öğrendim ancak bu çözümü uygulayabilmek içinde laptopu açmamız gerekiyormuş.Laptop'um hala garanti kapsamında olduğu için pek bunu yapma taraftarı değilim.Sizce garantiye mi yollamalıyım, her ne kadar garanti kapsamında olsa da yollarsam para isterler gibi de bir kaygım var.Lütfen yardımcı olun

Lütfen yardım edin :(

Son düzenleme:

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Merhaba dell g15 5511 modelli laptop'um hiçbir şekilde açılmıyor.Güç tuşuna bastığımda ne bir ışık ne de bir ses geliyor.İnternette biraz araştırdıktan sonra statik elektrik gibi bir sorundan kaynaklı olabileceğini öğrendim ancak bu çözümü uygulayabilmek içinde laptopu açmamız gerekiyormuş.Laptop'um hala garanti kapsamında olduğu için pek bunu yapma taraftarı değilim.Sizce garantiye mi yollamalıyım, her ne kadar garanti kapsamında olsa da yollarsam para isterler gibi de bir kaygım var.Lütfen yardımcı olun

Lütfen yardım edin :(
Merhaba sizden kaynaklı bir hata yoksa neden para istesinler?
Siz eğer fiziksel bir zarar yere düşürme, çarpma, herhangi bir sıvı dökme gibi bir eylemde bulunmadıysanız ve bilgisayarın içini açmadıysanız, her türlü garanti karşılamalı, sizin yerinizde olsam garantiye yollar , hatta yakın servis varsa direk gidip, yüz yüze konuşup verirdim garanti olsun diye, iyi geceler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri