Dell G2422HS Tekrar Stokta

bella ciao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Arkadaşlar bir hafta içerisinde aldığım 2 monitörden ikisinde de ölü piksel çıkmıştı, iade ettim. Biri de buydu zaten ben aldıktan sonra stoğu bitti değişim de yapamadım. Şimdi 100TL zamla stoklara gelmiş tekrardan. Bir kere daha alıp şansımı deneyeyim mi bilmiyorum çok kararsız kaldım. 25 Kasım Black Friday'de düşer mi daha acaba?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
3.800 e bunu almazdım. Gigabyte veya view tercih ederdim.

KS

bella ciao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
3.800 e bunu almazdım. Gigabyte veya view tercih ederdim.
Hocam Gigabyte da aldım onda da çıktı ölü piksel. Şuan 4600 civarında zaten. 3 kişiden 1inde ölü piksel çıkıyor, indirim bekleyip o riski alayım mı bir daha hiç bilmiyorum. ViewSonic'in hangi modelinden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama XG2405-2 var şuan bu bütçede. Onun da ayarlarında 1ms modu diye bir seçenek var, açınca parlaklık 0'a düşüyor ve hiçbir şekilde arttıramıyorsunuz. Açmasanız da 5ms olarak kalıyormuş. O yüzden vazgeçtim ondan.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Hocam Gigabyte da aldım onda da çıktı ölü piksel. Şuan 4600 civarında zaten. 3 kişiden 1inde ölü piksel çıkıyor, indirim bekleyip o riski alayım mı bir daha hiç bilmiyorum. ViewSonic'in hangi modelinden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama XG2405-2 var şuan bu bütçede. Onun da ayarlarında 1ms modu diye bir seçenek var, açınca parlaklık 0'a düşüyor ve hiçbir şekilde arttıramıyorsunuz. Açmasanız da 5ms olarak kalıyormuş. O yüzden vazgeçtim ondan.
3.800 e alternatif çoktur. Siz hangi özellikleri istitorsunuz? Ona göre bakayım.

KS

bella ciao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
3.800 e alternatif çoktur. Siz hangi özellikleri istitorsunuz? Ona göre bakayım.
1080p, IPS ve 144Hz üzeri. G24F-2'nin ilk modeli olan G24F var ama onun da coil whine probleminden çoğu kişi şikayetçi.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874

KS

bella ciao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15

Hocam önerileriniz için teşekkürler. Asus ve LG'de yükseklik ayarı yok sanırım. Dell yerine neden bunları tercih ederdiniz peki onu merak ediyorum yani bunların Dell'den bir fazlası var mı yoksa kişisel tercih mi?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Hocam önerileriniz için teşekkürler. Asus ve LG'de yükseklik ayarı yok sanırım. Dell yerine neden bunları tercih ederdiniz peki onu merak ediyorum yani bunların Dell'den bir fazlası var mı?
Dell yerine bunları tercih ederim demedim. Dellde tercih edilebilir. Gigabyte hakkında ne düşünüyorsunuz?

KS

bella ciao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Dell yerine bunları tercih ederim demedim. Dellde tercih edilebilir. Gigabyte hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hocam onu da düşünüyordum fakat o modelde kronik coil whine sorunu var sanırım. Birçok kişi belirtmiş bunu birkaç forumda.

Furkanreis

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Bu monitör mükemmel Kimse kusura bakmasın 4000 tl ye kadar piyasadaki en iyi monitör bu gigabyte G24F-2 bundan kötü

KS

bella ciao

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Dell monitörü perşembe günü sipariş vermiştim, bugün elime ulaştı. Ölü piksel vs. yok. Işık sızması sadece 1 bölgede çok ufak şekilde var herhangi bir rahatsızlık vermiyor. Ghosting ips panele göre kabul edilebilir seviyede. Ben FPS oyuncusu olmama rağmen beni rahatsız etmedi. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.

WayLost

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
48
Hayırlı uğ
Dell monitörü perşembe günü sipariş vermiştim, bugün elime ulaştı. Ölü piksel vs. yok. Işık sızması sadece 1 bölgede çok ufak şekilde var herhangi bir rahatsızlık vermiyor. Ghosting ips panele göre kabul edilebilir seviyede. Ben FPS oyuncusu olmama rağmen beni rahatsız etmedi. İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.
Hayırlı olsun hocam ben de bu ürünü almayı planlıyorum dell ölü piksel garantisi veriyor ama biraz bekleyeceğim zira 22 kasımda itopya indirim duyuracak belki gigabyte g24 f 2 ye tekrardan bir indirim gelir umuduyla bekliyorum bakalım şu bir kaç gün içerisinde bende sipariş vereceğim iyi günlerde kullanın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri