Dell G2722Hs Vs Msi 27" G274Pf

oguz567

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar ;

fiyatları birbirine çok yakın fakat msi 250 nit dell ise 350 nit.

2 si arasında çok kararsız kaldım bugün sipariş vermem lazım, hangisini tercih etmeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim.

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Monitör konusunda fazla bilgim yok ama bildiğim kadarıyla monitör konusunda DELL en iyilerden.

KS

oguz567

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
özellik olarak dell mi önde peki nit harici ?

KS

oguz567

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
@Lory uzmanımızdan cevap gelene kadar alım yapmıyorum ozaman :)

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Yalan olmasın şimdi MSİ olan model hakkında pek fikrim yok. Yeni çıkmış sanırım daha önce gördüğümü hatırlamıyorum. Şimdi incelemesine bakayım dedim ama oda yok. Quantum Dot Bulunan 2k farklı bir model var ondan yola çıkarsak alınmaz çünkü o monitörün en büyük artısı Quantum Dot teknolojisiydi ama bunda yok.

Dell ise ortalama bir monitör. Üzmez yani. İkisi arasından Dell i seçerdim.

Lenovo bence dell varken alınmaz.

27 inç olması şartsa ben öncelikle bunu öneririm.

24 inç olur dersen bu hepsinden daha iyi.

KS

oguz567

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
@Lory Peki hocam aoc 27 inç olanın, lenova ve dell den önde tutma sebebiniz nedir hangi özelliği bakımından albenisi fazla ?

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
@Lory Peki hocam aoc 27 inç olanın, lenova ve dell den önde tutma sebebiniz nedir hangi özelliği bakımından albenisi fazla ?
En önemli özelliği renk gamutlarının rakiplerine göre çok daha iyi olması. %123 srgb si var bu bile yeterli bir sebep. Kontrastı bir tık daha iyi. Ergonomi konusunda zaten en iyilerinden biri bende aynı standa sahip bir AOC monitör kullanıyorum. Tepkime süresi ortalama seviyede. Kullanan kişiler olumlu yorum yapıyor. AOC kaliteside var tabii en iyi arka aydınlatmaya sahip Monitör üreticilerinden biri bence. Rakipleri ile kıyaslanınca daha mantıklı fiyatıda uçuk değil.

KS

oguz567

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
@Lory çok teşekkür ederim hocam son olarak aoc olmazsa lenovayı mı yoksa dell i mi tercih ederdiniz ?

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
@Lory çok teşekkür ederim hocam son olarak aoc olmazsa lenovayı mı yoksa dell i mi tercih ederdiniz ?
Dell tercih ederdim ben lenovoya pek güvenmiyorum. Dışını süsleyip güzel görünümü vermeye çalışan bir firma bana göre.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri