dell g2723h alınır mı? (tr de yaygın değil)

kozmosxd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
dell’in g2723h model monitörü alınır mı? aradığım özellikleri karşılayan ve fiyat performans ürünü olarak en iyi bunu buldum aradığım özellikler : 240hz , 27inç, ips panel. bu monitörü türkiyede incelemiş ne bir youtube kanalı ne de bi forum gördüm hiç kimsede yok mu bu monitör ya? normalde asus tufa alıştığım için onun monitörüne bakıyordumda aynı özellikler 3k daha pahalı asus tufta. sizce ne yapmalıyım kafam karıştı. bu model monitöre sahip olan arkadaşlar artılarını eksilerini söylerlerse sevinirim (olmayanlarda öneride bulunabilir herşeye açığım)

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
dell’in g2723h model monitörü alınır mı? aradığım özellikleri karşılayan ve fiyat performans ürünü olarak en iyi bunu buldum aradığım özellikler : 240hz , 27inç, ips panel. bu monitörü türkiyede incelemiş ne bir youtube kanalı ne de bi forum gördüm hiç kimsede yok mu bu monitör ya? normalde asus tufa alıştığım için onun monitörüne bakıyordumda aynı özellikler 3k daha pahalı asus tufta. sizce ne yapmalıyım kafam karıştı. bu model monitöre sahip olan arkadaşlar artılarını eksilerini söylerlerse sevinirim (olmayanlarda öneride bulunabilir herşeye açığım)
Bence alınır. Dell Panel olarak iyidir üzmez

KS

kozmosxd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Gaming Gen güvenilirdir. Forum da bir çok kişi sistem aldı.
tamamdır fiyatıda en ucuz o zaten ordan alacağım büyük ihtimal geldiğinde monitörün testlerini nasıl yapabilirim bilgin var mı dediğin ölü piksel vs

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
tamamdır fiyatıda en ucuz o zaten ordan alacağım büyük ihtimal geldiğinde monitörün testlerini nasıl yapabilirim bilgin var mı dediğin ölü piksel vs
Hocam ölü piksel için burayı kullanabilirsin.

Işık sızması testi için de burayı

Ghosting için de burası

KS

kozmosxd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam ölü piksel için burayı kullanabilirsin.

Işık sızması testi için de burayı

Ghosting için de burası
tamamdır hocam teşekkür ederim başka test kalmadı değil mi?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri