Yardım İnternet Hızım Düşük

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
arkadaşlar modem bilgisayara uzak kaldığı için böyle bir alet kullanıyoruz. bilenler vardır bilmeyen olursada anlatırım. normalde internetim 200mbps ama pcde hız testi yapınca 35 mbps alıyorum acaba kabloda mı bir sıkıntı var. telefondan hız testi yapınca 200 alıyorum ama pcden yapınca alamıyorum ne yapmam gerekiyor
1748386748162.png

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,245
Kablo hasarlı veya ucunda temassızlık olabilir, kontrol ettiniz mi? Daha önce veya başak bir cihazınız varsa onla bir test edin birde hangi kablo kullanıyorunuz.

'' Cat3 , Cat4 , Cat5 , Cat6 , Cat7 '' Gibi

KS

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
Kablo hasarlı veya ucunda temassızlık olabilir, kontrol ettiniz mi? Daha önce veya başak bir cihazınız varsa onla bir test edin birde hangi kablo kullanıyorunuz.

hocam kablo baya eski aslında ondan dolayı olabilir mi

başka bir cihazda da denemedim. cat kaç olduğunu bilmiyorum dediğim gibi kablo eski bi kablo yeni almamı mı önerirsiniz

Son düzenleme:

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,245
hocam kablo baya eski aslında ondan dolayı olabilir mi

başka bir cihazda da denemedim. cat kaç olduğunu bilmiyorum dediğim gibi kablo eski bi kablo yeni almamı mı önerirsiniz
Muhtemelen de bu yüzden, CAT6 UTP alabilirsin ama alırken satıcıya veya kablo da yazılan 1 Gbps destekler yazısına dikat et.

CAT6 UTP diğer kablolardan ne gibi ayrıcalığı var dersen de;

CAT6 UTP senin için yatırım olur. Evde şu an 200 Mbps internetin var, ama ileride 500 Mbps da geçiş yapacaksın 1 Gbps gibi hızlara geçersen yine işini görecektir. CAT5 ile sınırlanır, CAT6 ise tam kapasiteyi kullanabilirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri