Arkadaşlar sizce hangisi daha iyi? Genellikle Dell'i öneriyorlar ASUS çok göz yoruyormuş diye. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Dell, ASUS'a göre daha ucuz. Normalde ASUS alacaktım fakat Dell'i gördükten sonra kararsız kaldım.
Eğer yüksek hz istiyorsan şuna bakarsınArkadaşlar sizce hangisi daha iyi? Genellikle Dell'i öneriyorlar ASUS çok göz yoruyormuş diye. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Dell, ASUS'a göre daha ucuz. Normalde ASUS alacaktım fakat Dell'i gördükten sonra kararsız kaldım.
Hocam tam olarak lg monitöre az önce bakıyordum. Sonra dedim bi foruma gireyim cevap gelmiş mi diye lg ye karar vermiştim bende. Sizce lg nasıldır 240 hz olan modeli? Bir sorunu var mıdır? Lg ye güvenebilir miyimEğer yüksek hz istiyorsan şuna bakarsın
Eğer dell modeli gibi istersen bu daha f/p![]()
LG UltraGear 27GR83Q-B 27" 1 ms 2K Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 27GR83Q-B 27" 1 ms 2K Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 27GR83Q-B 27" 1 ms 2K Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.065,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
DELL baya yüksek fiyattan veriliyor.![]()
AOC Q27G4X Monitör
AOC Q27G4X Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Uzun bir süre önce bir sorun olduğundan bahsediyorlardı fakat yeni üretimlerde olmadığını duymuştum bir yerden. Onun harici yakın zamanda bir şeyde duymadım zaten. Trendyol sitesi Techburada satıcısıyla alabilirsiniz. PTTAVM de de aynı satıcı fakat marketplace pek iyi diyemeyiz genelde outlet ürünler satılıyor çünküHocam tam olarak lg monitöre az önce bakıyordum. Sonra dedim bi foruma gireyim cevap gelmiş mi diye lg ye karar vermiştim bende. Sizce lg nasıldır 240 hz olan modeli? Bir sorunu var mıdır? Lg ye güvenebilir miyim
Hocam satıcı sizce güvenilir midir şikayetvar da yorumları pek iyi değil gibi duruyor. Fakat trendyol ve n11 de değerlendirmeleri iyi. Sizce buradan mı alayım yoksa 15 k ya gaminggenden veya amazondan asus mu alayımUzun bir süre önce bir sorun olduğundan bahsediyorlardı fakat yeni üretimlerde olmadığını duymuştum bir yerden. Onun harici yakın zamanda bir şeyde duymadım zaten. Trendyol sitesi Techburada satıcısıyla alabilirsiniz. PTTAVM de de aynı satıcı fakat marketplace pek iyi diyemeyiz genelde outlet ürünler satılıyor çünkü
Şikayetvar da fena konuşmamışlardı da sorun yaşayanlar olabiliyor tabii. Fena bir satıcı değil. Asus olanı pek tercih etmek istemezdimde bu LG olan Vatanda şuan 17K. Ara sıra 14k 15k lara düştüğünü görmüştüm belki onu bekleyebilirsinHocam satıcı sizce güvenilir midir şikayetvar da yorumları pek iyi değil gibi duruyor. Fakat trendyol ve n11 de değerlendirmeleri iyi. Sizce buradan mı alayım yoksa 15 k ya gaminggenden veya amazondan asus mu alayım
Tamam hocam sağolun.Şikayetvar da fena konuşmamışlardı da sorun yaşayanlar olabiliyor tabii. Fena bir satıcı değil. Asus olanı pek tercih etmek istemezdimde bu LG olan Vatanda şuan 17K. Ara sıra 14k 15k lara düştüğünü görmüştüm belki onu bekleyebilirsin
Vatan bilgisayara gidip orada test edipte alabilirsin eğer ellerinde istediğin model varsa ayrıca ASUS monitörlere ghosting ölü piksel testide yapıyorlar.Arkadaşlar sizce hangisi daha iyi? Genellikle Dell'i öneriyorlar ASUS çok göz yoruyormuş diye. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Dell, ASUS'a göre daha ucuz. Normalde ASUS alacaktım fakat Dell'i gördükten sonra kararsız kaldım.