Dell Inspiron 7567 B7700D128F161C

ertunckizilkaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam arkadaşlar seneye 1. sınıf mimarlık öğrencisi olacağım autocad 3dmax photoshop programlarını önümüzdeki 5 yıl rahatça kullanabileceğim bi notebook arıyorum biraz araştırdım Dell Inspiron 7567 B7700D128F161C modelini buldum bu tür tasarım programlarını bu bilgisayarla kullanabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar...

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kullanabilirsin bu fiyata bulabileceğin en iyisi diyebilirim fakat tek dezavantajı var ekranın açıları dar yani film izleyen biri için rahatsız edebilir ekrana karşıdan bakman gerekiyor sandan aşağıdan bakarken görüntü kaybı oluyor eğer bu senin rahatsız etmez ise gayet iyi bir laptop.

KS

ertunckizilkaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
onur.firatt' Alıntı:
Kullanabilirsin bu fiyata bulabileceğin en iyisi diyebilirim fakat tek dezavantajı var ekranın açıları dar yani film izleyen biri için rahatsız edebilir ekrana karşıdan bakman gerekiyor sandan aşağıdan bakarken görüntü kaybı oluyor eğer bu senin rahatsız etmez ise gayet iyi bir laptop.
hocam bir de http://www.hepsiburada.com/lenovo-y...nabilir-bilgisayar-80wk00mdtx-p-HBV0000067X69
bu bilgisayara baktım bunun ekranı ips dell in ekranı panel sen hangisini önerirsin mimarlık için ? çizimde falan pek bi fark olur mu ? aralarındaki tek fark lenovo gtx 1050 dell gtx 1050ti teşekkürler

onur.firatt' Alıntı:
hocam bir de http://www.hepsiburada.com/lenovo-y...nabilir-bilgisayar-80wk00mdtx-p-HBV0000067X69
bu bilgisayara baktım bunun ekranı ips dell in ekranı panel sen hangisini önerirsin mimarlık için ? çizimde falan pek bi fark olur mu ? aralarındaki tek fark lenovo gtx 1050 dell gtx 1050ti teşekkürler

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran kısmında koşulsuz şartsız lenovo. Dell in ise ekran bakış açıları dar yani ekrana karşıdan bakarsanız problem olmaz açı aralığı az yandan bakarsanız kararma olur. Dell marka olan laptop un açıları 40/40/10/30 derece (Sol/Sağ/Yukarı/Aşağı) yani karşıdan baktığınızda en fazla 40 derece yandan bakarsanız problem olmaz 40 üzeri bakarsanız kararma olur. Bu açılar size uygunsa Dell i tercih edebilirsiniz.

Ayrıca 1050 ile 1050Ti arasından ki performans farkına bakıp da tercihinizi yapabilirsiniz.
TIKLAYIN

KS

ertunckizilkaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkür ederim tercihimi dell den yana kullanacağım ekran bakış açısı yönünden sıkıntı yaşayacağımı pek zannetmiyorum iyi forumlar ☺

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri