Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Peki şöyle yapsak eski pc nizde ekran kartı dışında sorun yoksa siz bize sistem özelliklerini atın(eski pcniz isinizde ise yariyorsa) bizde size uygun ekran kartı onerelim ve kalan bütçeyle sunum için ve işinizi görecek laptop alın ?
Söylediklerinizin dışında geriye pek marka kalmadı saten. Şöyle düşünün bir marka çok şikayet aldıysa bu onu her zaman kötü yapmaz. Örnek A ve B firması bunlar Laptop üreticileri A yılda 1.000 Adet Laptop satarken B firması 10.000 adet satıyor mantıken B firmasının şikayeti daha fazla olacaktır. Unutmayın insan bile kusursuz değildir.
Sikayetlerde de goruldugu gibi bir bilgisayar alip birde yuksek bir fiyat odeyerek ariza ve hatali uretim vb sorunlarin kullaniciya yikilmasi ve ilgisizlik riski en az marka ve laptop serisini bulmaya calisiyorum.
Peki şöyle yapsak eski pc nizde ekran kartı dışında sorun yoksa siz bize sistem özelliklerini atın(eski pcniz isinizde ise yariyorsa) bizde size uygun ekran kartı onerelim ve kalan bütçeyle sunum için ve işinizi görecek laptop alın ? ...
Kusursuz bir pc bulmak zaten imkansiz. Birde elektronik alet zaten sans isidir. Ayni magazadana yni yerde ayni anda uretilmis iki urun bile uretim acisindan birbirinden farkli cikiyor. Ve kullaniciya gore de degisiyor yasanan arizalar. Satis sonrasi bariz sikayetler alan bir marka olabiliyor. Ve uretilmia bir seride ayni teknik hatalar yasanabiliyor vb. Bunu yakalamaya calisiyorum sadece.
Maalesef öyle bir marka bu dünya değil hiç bir gezegende yok büyük dev şirketler Samsung, Apple gibi bunlar bile tonla hatalı ürün yapıyor. Ayrıca şikayet sadece ürünü gerçekten arızalandığı için değil markayı karalamak için de yapılır. Karar size kalmış ben olsam hangisini tercih edeceğimi anlamışsınızdır tabi bu bütçeye göre de değişiklik gösterir.
Ve unutmayın asla markaya bağlı kalmam bütçem ve ona göre yetecek max özelliklerle ilgilenirim. Farkında iseniz profilimde Rog sembolü var marka bağımlısı olsaydım ondan başkasını önermezdim.
Eski pc arizasi giderilmesi icin 1500 den fazla param gitti ve sonuc anakarti degistirin oldu. Sagolsun tum teknik tamirciler pc yi iki ay yasatabildiler max. Toshiba satellite l675 D.
Bnde de marka takintisi yok aynen. Sadece pc donanimindan cok anlamiyorum. Markasina vb bakmaksizin kaliteli, saglam ,isimi gorecek ve bir iki yil sonra arizalanmayacak( kullanici hatasi disinda) en uygun fiyata istedigim ozellikli bir pc istiyorum sadece
Toshiba piyasadan çekildi ayrıca ürün garanti kapsamında ise ve sorun sizden kaynaklı değil ise hiç bir resmi servis size karşı gelemez ve ürünü ya onarır yada sıfırı ile değişir. Eğer karşı geldikleri veya size olumsuz bir durum gösterişinde bulundular ise Tüketici Hakem Heyeti var başvuruyorsunuz ve başvurduğunuzu söylemeniz durumunda bile ilgi alaka artar test eldildi Eğer garanti dışında bir ürünü her hangi bir teknik serviste yaptırmaya kalkarsanız hepsi için geçerli değil çoğu adamı yolar.
Bn pcyi 2010 da almistim zaten. 7 yillik pc. Son 2 yildir ostiratte kendisi ama ekram kartini yakana kadar iyiydi Amd islemci 2gb ram 1 gb ekran karti 2.5 ghz bir pc de solid, inventor autocad tasarim programlari, flow 3d ( ki 16 gb ram bir pc de 20 sn lik bir analiz 15 saat suren bir program) ve xflow gibi analiz programlari, arti assassin's creed, gta, wolfteam gibi oyunlar oynamistim. Kartin yanmaktan baska kurtulusu yokru galiba...
Isim geregi sehr degistirebiliyorum. Toplama kasa aslinda cok cok mantikli hem cok daha uygun hem daha iyi performans. Ama pcyi tasimam gerekebilir
7 yillik bir pc den hersey daha iyidir aslinda DELL INSPIRON ve MONSTER ALBA A 5 V9.2 arasinda dell daha uygun ve isletim sistemi var ama monster da Ekran karti ve cozunurluk acisindan iyi sanirim
Düşüncem su 2000 TL'lik bir PC ile işinizi yapabilecek seniz 2000 TL iş laptopu 2000 TL de evde oyun ve evde olduğun zaman işini yapabilecegin bir PC toplayalim
Tasarim analiz ve oyun icin her turlu ekran karti ve ram istiyor. Isletim sistemi i 7 daha iyi olacak bncede. Ekran karti tipleri teknik ozelliklerini hic bilmiyorum.
Totalde 4bin gidecekse 4binlik ikisi bir arada bir laptop olsa ?
Yada toplama pc yaparsam evdeki pcye bir anakart bulurum.