Dell vs Hp vs Monster muhendislik prog. için

KS

Melek Mendi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şahsen kullandım sağlam ve kaliteli ürünleri var ve yakın tanıdıklarımdan da kullanan var daha da yetmediyse İstanbul da ki servisinde komşum çalışıyor Smile ürünler kalitelidir.

Site alinti yapmama izin vermiyor bnde msjinizi kopyaladim.. :)sahsen kullandim demistiniz

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Doğru kullandım fakat kullanıcısı değilim yakın arkadaşlarım olduklarından kullanıyorum :) Şahsen kullandım.

Yani laptop lar bana ait değil.

KS

Melek Mendi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kullanicilarin yorumlarini alabilseydim keske. Cok kararaiz kaldim suan

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Tüm laptop markalarının sorunları vardır sorunsuz almak çok zor ayrica sanırım mühendislik için güçlü programlar gerekli 1 TB harddisk almanızı öneririmim bence tum donanımları full işletim sistemi kurulu bir laptopa yönelin

KS

Melek Mendi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Msi onerisi de geldi bir arkadasimdan ancak fiyati cok yuksek.. min 8gb ram olacak zaten, i 5 ve uzeri ( i7 islemci istiyorum acikcasi) hdd 1 tb +ssd olsun istiyorum. Ekran karti hangisi daha iyidir burasi muamma bende..

KS

Melek Mendi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ogrenci degilim ama kardesim ogrenci ona alacagim gibi gostersek olmazmi :)

Birde Abra A5 V12.1.1 ile Abra A5 V9.2 den hangisi daha iyi

V9.2 i7 islemci mesela

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Tabiki de olabilir kardesiniz üzerinden
V9.2 eksikleri var işletim sistemi HDD gibi
V12.1.1 daha iyi olacaktır

KS

Melek Mendi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hdd eklerim sorun olmaz var elimde 500 gb bi tane. 4000 uzerine cikacaksam pisman olmak istemiyorum. Iyi birsey olsun almisken

KS

Melek Mendi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Monster olursa crack olacak mecbur. Emin degilim maalesef. Belki bilirsiniz catia v5, solid 2016, programlari ile calisacagim. Bu programlarda coklu montaj coklu parca tasarimi ve belki kismi analizler yapacagim.Buna ek olarak ansys gibi bir analiz programi kullanacagim. Pcde analiz yapmak yerine analiz programini egitim amacli pratik yapmak icin kuracagim. Arti oyun oynuyorum gta 5 assassin's creed gibi oyunlar. Bunlarin hakkindan gelecek en iyi marka en uygun fiyatta birsey ariyorum

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Bende kendime 1 hafta önce toplama kasa aldım crack onermediler sitede virüslere aşırı açık bir bilgisayar iniz olacaktır seçim sizin tabi

Arkadaşlara sordum evdeb3 tane Dell var çok iyi marka ısınması hiç yok diyor GTA ve cod delisi hiç isinmadi dedi onun aldığı >> Dell inspron 5670

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Melek Mendi' Alıntı:
Monster olursa crack olacak mecbur. Emin degilim maalesef. Belki bilirsiniz catia v5, solid 2016, programlari ile calisacagim. Bu programlarda coklu montaj coklu parca tasarimi ve belki kismi analizler yapacagim.Buna ek olarak ansys gibi bir analiz programi kullanacagim. Pcde analiz yapmak yerine analiz programini egitim amacli pratik yapmak icin kuracagim. Arti oyun oynuyorum gta 5 assassin's creed gibi oyunlar. Bunlarin hakkindan gelecek en iyi marka en uygun fiyatta birsey ariyorum

Monster bunun üstesinden çok rahat gelir özellikleri gayet iyi ve hepsi yeni nesil parçalar. Açmayacağı oyun yok ayrıca bahsettiğiniz programları rahat kullanabilirsiniz. İçinde lisans yüklü bir bilgisayara fazladan 400-600 arası para vermek durumundasınız ve bu özelliklerde dell inspiron 7567 serisi laptop var aynı rakamlara ama onun da monitörü IPS Monitör değil açıları baya dar ama Monsterde hem soğutma hem de monitör bakımından daha üstün kararı siz belirleyin. FreeDOS sistem de daha karlı çıkarsınız.

KS

Melek Mendi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Her ikinize de cok tesekkur ediyorum oneri ve bilgileriniz icin. Ayrica kafami boraz daha karistirdiginiz icinde ekstra bir tesekkuru hakettiniz :)

Monsterin piyasada bir albenisi var anlasilan. Kime sorsam monster daha iyi diyor ama ozelliklerine bakmadan sadece markayi onayliyor ve sorularima net cevaplar da alamiyorum. Cunku asil kullanici degil hicbirisi. Dell ve lenovo icinde gecerli ayni sey. Ozellikler iyo duruyor ama kullaniciya ulasamadigim icin havada kaliyor sorularim ve kararsizlik artiyor acikcasi

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
İki teşekkür içinde rica ederiz :D :)

Para sıkıntısı yoksa her türlü rahatsıniz ancak limitli butcelerde sorun oluyor yakın bı zamanda size kullanıcı şikayet forumların i yollayacağım

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Biz teşekkür ederiz ben size bir ürünü markasından ziyade özelliklerine göre öneriyorum PCH Moderatörleri olarak marka 2. planda kalmaktadır bizim amacımız maksimum bütçeye maksimum özelliklerde bilgisayar sunmak elimizden geldiğince. Rakamları aynı ve özellikleri de kısmi aynı olan bilgisayarda ise marka olanı tercih etmenizi öneririm. Bütçeniz çok yüksek olsaydı Asus Rog önerirdim :)

KS

Melek Mendi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Butce limiti sorun aslinda ama bilgisayari yukarda soyledigim amaclar icin alacagim. Eger bu programlari kullanamyacaksam 2.500 - 3000 tl vermidigim bir pc de bosuna alinmis olacak zaten. Beni rahat 4 + yil ( gelecekteki guncellemeler ve cikacak oyunlarda sorun cikmayacak sekilde) goturecek ve mesleki calismalarimi yapabilecegim birsey olacagi icin limit falan kalmadi acikcasi. Sadece satin aldiktan hemen sonra ayni ozellik ve kalitede belki daha iyisini daha uygun fiyatta gorursem uzulurum

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Belirttiğim ürün size belirttiğiniz yıl kadar sıkıntı çıkarmaz fakat 2500-3000 ₺ olan bir Laptop ile bahsettiklerinizi kısmi yaparsınız o süre zarfında.

KS

Melek Mendi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Asua rog almaya gucum yetse hp omen dusunurdum acikcasi :) bnm icin marka degil kalitesi, omru ve performansi onemli. Markayi sormamdaki iki neden servis kalitesi ve parca sorunu. daha once basima geldi, pc aldiktan hemen sonra ureriminin durduruldu ve ekran karti yandigi icin parca bulamiyorum. 2 yildir yatiyor pc. Birde daha once kullanmadigim markalarda herhangi bir sorun oldugu zaman garanti kapsami yada sonrasinda musteri hizmetlerinde sorun yasamak istemiyorum. Monster ile ilgili cekincem, sikayetleri arastirdim biraz ve musteri hizmetlerinde sorun yasandigini gordum. Pc nin garanto surecinde servise gitmesine ragmen ayni arizayi surekli devam ettirmesi ve asiri iainmasi vb sorunlar oluyormus. Dell ve asus icinde saglam degil gibi seyler duydum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri