Rehber Dernek Yönetim Yazılımı V1.0 (Php)

emreuludag

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
(Yazılım v.1.0.1 sürümüne güncellendi.)

Merhaba,

Bir süredir üzerinde çalıştığım Dernek Yönetim Yazılımı (PHP tabanlı) ücretsiz olarak sunmak istiyorum. Bu yazılım v1.0 sürümüdür ve yeni sürümünü geliştirmeye devam ediyorum. Bu sürüm basit, anlaşılır ve kullanımı kolay, kullanıcı dostu bir arayüz sunmaktadır.

Dernek üyelerinizi ve aidatlarınızı kontrol edebilmeniz için giriş seviyesi bir yazılımdır. Hiç bir yerden alıntı değildir, tamamen tarafımca hazırlanmıştır.

Yazılımın kurulumu ve kullanımı hakkında bilgi almak, yeni versiyona geçiş için benimle iletişim kurabilirsiniz.

SAYFALAR

Üye Paneli
* Dernek duyurularını görebilir.
* Faaliyet raporlarını görebilir.
* Aidat durumu görüntüleme ve ödeme bildirimi özelliğini kullanma.

Yönetici Paneli
* Yeni üye ekleme
* Üye profili düzenleme
* Üye silme
* Duyuru ekleme
* Duyuru düzenleme
* Duyuru silme
* Faaliyet raporu ekleme
* Faaliyet raporu düzenleme
* Faaliyet raporu silme
* Aidat ödemesi yapan üyenin dekontunu inceleme
* Aidat ödemesi yapan üyenin dekontunu onaylama
* Aidat ödemesini (dekontsuz) ödendi olarak işaretleme
* Üye hesabını askıya alma
* Aidat ödemesi hatalı bir şekilde ödendi olarak işaretlenen üyenin ödendi işaretini kaldırma

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ
Giriş Ekranı (login)
giris-ekrani.jpeg

Üye Paneli (dashboard / aidatı henüz ödenmeyen üyeler için)
uye-paneli-aidat-odenmedi.jpeg

Üye Paneli (dashboard / aidatını ödemiş üyeler için)
uye-paneli-aidat-odendi.jpeg

Yönetici Paneli (admin / yetkisi sadece yönetici olan kişiler için)
yonetici-paneli.jpeg

Son düzenleme:
KS

emreuludag

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Güzel, apartman yönetimine de uyarlanabilir mi?

Merhaba,

Tabi uyarlanmaması için hiç bir engel yok. Yönetici tarafından katlar, katların içine daireler eklenebilir. Bu sayede hangi katta hangi dairelerin olduğu açık bir şekilde görünebilir. Hangi katta hangi dairenin aidatını ödeyip ödemediği yönetici tarafından görüntülenebilir.

Her daire için kullanıcı oluşturulur, bu kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapıp aidat ödemesini yapabilir, yöneticinin duyurularını ve site için toplanan aidatların nerelere harcandığını kalem kalem gösterebilir.

Örneğin; Eylül ayı içinde toplanan toplam aidat 123.000₺ olsun. Harcama yapılan kalemler şunlar, kasada kalan para bu kadar şeklinde...

Bu sayede şeffaflıkta oluşur. İnsanlar verdikleri paraların nerelere gittiğini de görmüş olur.

Yani özetle; evet uyarlanabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri