- Tepki
- 190
sakıncası yok olabildiğince çabuk başvur iştehocam bu saate kapalı diye biliyorum
yarın arasam olur mu hocam
sakıncası yok olabildiğince çabuk başvur iştehocam bu saate kapalı diye biliyorum
yarın arasam olur mu hocam
atanmamış derken?daha bilirkişi bile atanmamış
Hocam şimdi telefonu incelemesi gereken kişi bilirkişi fakat thh yi aradığımızda daha bu kişi seçilmemiş bile ama destechin bize geçen hafta söylediği thh den bize bilgi geldi telefonu bize gönderin biz inceleyip göndereceğiz dediler yani bu atanmamış derkende seçilmemiş yaniatanmamış derken?
mesajla değil telefondan aradılar hocamDestech in size attığı mesajları thh ye sunun telefonu istediler diye.
hocam zaten daha thh karar vermeden aldılar elimizden cihazı aslında şuan bilirkişi bile atanmadı ama onlar 2 3 hafta önce bizi arayıp thh kararına istinaden cihazınızı destech bilişime gönderin dediler ve kargoyu kapıdan alıp gittiler hatta kutunun üstüne A... ...... kişisinin dikkatine yazmamız istendi bizde yazıp gönderdik geçen bi kaç günün ardından ve ilk konuşmamız ardından biz e devletten karar çıkmadığını öğrendikkararı veren THH ile görüşün
hocam sorun o zaten biz thh yi o günde aradık cihazı geri isteyin dediler bizd eistediğimizde cihaz depoda size para iadesi yapacağız dendi destech bilişim tarafındna sonra teknosayı aradık onların deidkleride cihaz işleme alındı geri gönderme gibi bişey söz konusu olamaz diyorlar biz de thh kararı çıkmadığını söylüyoruz onlarda kararın çıkıp çıkmadığını vs araştırıp döneceğiz diyorlar kaç haftadır kısaca böyle yani şşöyle diyim cihazın elimizden alındığına dair bile bi belge yokTHH kararlarına uymak zorundalar, mahkeme kararı gibidir
Hocam akıl ettik onuda telefonu göndermiyolar işte hergün görüşüyoruz böyle bişey var öı yok mu diye araştıracağız diyip geçiştirip duruyorlarsizde thh kararı yok mu, aynı karar onlara da gidiyor, yine de mail atın onlara kararı
Hocam gittik açtırdıj onun için dosyad zaten şuan mail geldi teknosanın bize sormadan oluşturduğu iade talebi kaldırılmış şikayet ettiğimiz şey yaniTHH ye gidin o zaman yazışmaları vs onlara iletin orda dosyaya eklesinler
Benim emektar A9 böyle çekiyor geceleriVideo yuklenemwdiği için videodan ss aldim
Evet s21
Sabahları vs çok iyi geceler fotoda gayet iyi fakat video böyle