- Konu Sahibi
Valla bende anlamadım hocan bunuda göndereceğim artoçık umarım parasını alabilirimBenim emektar A9 böyle çekiyor gecelerisizinki nasıl öyle çekiyor anlamadım.
Valla bende anlamadım hocan bunuda göndereceğim artoçık umarım parasını alabilirimBenim emektar A9 böyle çekiyor gecelerisizinki nasıl öyle çekiyor anlamadım.
THH karar vermemiş anladığım kadarıyla, şikayete konu olan firmadan savunma istemişler, firma da tmm biz iade yapıyoruz açıklaması ile savunmayı gönderip, arkadaşa da iade yapacağız demiş. THH de karar çıksa bile yazacakları misli ile değişim yada iade, firma da kendine en ucuz ne olur ise onu seçecektir.sizde thh kararı yok mu, aynı karar onlara da gidiyor, yine de mail atın onlara kararı
Şuan için değişim yolu seçtiler ve gelen cihaz yine sorunluTHH karar vermemiş anladığım kadarıyla, şikayete konu olan firmadan savunma istemişler, firma da tmm biz iade yapıyoruz açıklaması ile savunmayı gönderip, arkadaşa da iade yapacağız demiş. THH de karar çıksa bile yazacakları misli ile değişim yada iade, firma da kendine en ucuz ne olur ise onu seçecektir.
İade kararı çıktı işe paşa paşa öderlerSorunlu cihazı gönderidk 1.5 hafta önce ve para iadesi kabul edildi 1 hafta önce. Bize 2 ile 5 gün arası içinde iade olacağı söylendi fakat şuan 7. Gündeyiz ve hala para iadesi olmadı arıyoruz para iadesi oldu diyolar bankayla görüşün diyorlar bankada para gelmedi diyor referans numarası isteyin diyorlar bunun için teknosayı aradık ve referans numarası istedik fakat şuan referans numarası gözükmediğini 2 ile 3 gün içinde bixe dönüş yapılacağı söylendi yani iade hakkında şuan için hiç bir bilgi alamıyoruz yine bekliyeceğiz
hocam işte arıyoruz hep dedikleri tek şey kayıdınız oluşturuldu 1-3 gün arasında döneceğiz başka dedikleri şey yok bankada gönderildiğine dair referans numarası istiyor maalesef referans numarası yok/gözükmüyor diyorlar yani günde 2 3 kere arıyoruzİade kararı çıktı işe paşa paşa öderler
Hayır hocam karar thh den çıkmadıThh'den karar çıktıysa ve parayı yatırmadılarsa direk icraya veriyorsun. İcra gerekeni yapıyor.