- Tepki
- 8
Laptop hocamSistem parçalarınız nedir ?
Nvidia exper. Uygulaması varsa girin eğer yoksa aşağıdaki linkden driver indirin Hemen İndirin’e basın;Laptop hocam
MSI KATANA GF76 11UG-254XTR Dizüstü Bilgisayar, 17.3 FHD 144Hz, Core I7-11800H, 16GB RAM, RTX3070 8GB, 512GB SSD, DOS https://www.amazon.com.tr/dp/B09NLZWX2R?ref_=cm_sw_r_apin_dp_S5B2FW0S8H2TKP5BWH3H
Hocam bende yüklüydü ama fps düşürüyor gibi hissettim pil de fps kısıtlıyordu bende sildim. Şimdi geri kurdum güncelleştirmeleri denetle dedim var mı başka yapmam gerekn bir şey?Nvidia exper. Uygulaması varsa girin eğer yoksa aşağıdaki linkden driver indirin Hemen İndirin’e basın;
![]()
NVIDIA App'i İndirin
PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı.www.nvidia.com
Uygulama varsa güncelleyin.
Ayarlardan pil tasarufunu kapatabilirsiniz.Hocam bende yüklüydü ama fps düşürüyor gibi hissettim pil de fps kısıtlıyordu bende sildim. Şimdi geri kurdum güncelleştirmeleri denetle dedim var mı başka yapmam gerekn bir şey?
Studio kısmında güncelleme varmış. Onu başlattım ama ben sileli 3 günden fazla oldu yeni geldi bu uyarı. Studio sürücüsü yüklendi şimdi hazırlanıyor diyor. Sorun bu mudur?Ayarlardan pil tasarufunu kapatabilirsiniz.
Grafik kartı sürücüsünü silmeyin.
Hocam hızlı kurulum mu özel kurulum mu demem gerekiyorStudio kısmında güncelleme varmış. Onu başlattım ama ben sileli 3 günden fazla oldu yeni geldi bu uyarı. Studio sürücüsü yüklendi şimdi hazırlanıyor diyor. Sorun bu mudur?
Hızlı kurulumStudio kısmında güncelleme varmış. Onu başlattım ama ben sileli 3 günden fazla oldu yeni geldi bu uyarı. Studio sürücüsü yüklendi şimdi hazırlanıyor diyor. Sorun bu mudur?
Hocam hızlı kurulum mu özel kurulum mu demem gerekiyor
Tamam hocam. Bir de i7 3070 cihaz var ping sabit 17 20 arası ama valorant ta lobi de 800fps lerde oyunda 270fps lerde oynuyorum normal mi bu? Oyunda yapılması gereken bütün ayarları yaptım fps arttırmak için. Bu sorun yüzünden silmiştim ben geforce experiHızlı kurulum
Silmeyin hocam sürücüsüz olmaz ben sürücüyü sildiğimde görüntü alamıyorum mesela laptoplarda 2 adet ekran kartı var oyunlarınızı ayarlar kısmından grafik ayarlarına girip ekledikten sonra nvidia seçin yüksek performanslı olması lazımdı herhaldeTamam hocam. Bir de i7 3070 cihaz var ping sabit 17 20 arası ama valorant ta lobi de 800fps lerde oyunda 270fps lerde oynuyorum normal mi bu? Oyunda yapılması gereken bütün ayarları yaptım fps arttırmak için. Bu sorun yüzünden silmiştim ben geforce experi
Hocam yükledim valoranta gelip kaliteden full performansa çektim oyunda 144fps veriyor. Bi yanlışlık yapıyorum bu işteSilmeyin hocam sürücüsüz olmaz ben sürücüyü sildiğimde görüntü alamıyorum mesela laptoplarda 2 adet ekran kartı var oyunlarınızı ayarlar kısmından grafik ayarlarına girip ekledikten sonra nvidia seçin yüksek performanslı olması lazımdı herhalde
Başka oyunda deneyin. Bilgisayarı pilde kullanıyorsanız tam güç için performans ayarlaması yapmanız lazım, Çağdaş hocanın dediği ekran kartı kullanım seçeneğini belirleyin. Oyun dosyalarını doğrulayabilirsiniz.Hocam yükledim valoranta gelip kaliteden full performansa çektim oyunda 144fps veriyor. Bi yanlışlık yapıyorum bu işte
monitörden dolayı 144 sabitliyor olabilir grafik ayarlarına bakın gelişmiş ayarlaraHocam yükledim valoranta gelip kaliteden full performansa çektim oyunda 144fps veriyor. Bi yanlışlık yapıyorum bu işte