Desteklenmeyen grafik kart

Berkay_Ekc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Pc yi açtım ve ekrana bu geldi. Daha 1 haftalık pc ve herşeyi günceldi. Driverleri güncel olması lazım bundan nasıl emin olabilirim.

Ekli dosyalar

• 866BFAB2-F208-489C-B561-EB47FE675CBF.jpeg
    866BFAB2-F208-489C-B561-EB47FE675CBF.jpeg
    3.2 MB · Görüntüleme: 15

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Laptop hocam

MSI KATANA GF76 11UG-254XTR Dizüstü Bilgisayar, 17.3 FHD 144Hz, Core I7-11800H, 16GB RAM, RTX3070 8GB, 512GB SSD, DOS https://www.amazon.com.tr/dp/B09NLZWX2R?ref_=cm_sw_r_apin_dp_S5B2FW0S8H2TKP5BWH3H
Nvidia exper. Uygulaması varsa girin eğer yoksa aşağıdaki linkden driver indirin Hemen İndirin’e basın;

Uygulama varsa güncelleyin.

KS

Berkay_Ekc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Nvidia exper. Uygulaması varsa girin eğer yoksa aşağıdaki linkden driver indirin Hemen İndirin’e basın;

Uygulama varsa güncelleyin.
Hocam bende yüklüydü ama fps düşürüyor gibi hissettim pil de fps kısıtlıyordu bende sildim. Şimdi geri kurdum güncelleştirmeleri denetle dedim var mı başka yapmam gerekn bir şey?

Hocam son sürüm yüklü diyor

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    4.8 MB · Görüntüleme: 9
KS

Berkay_Ekc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Ayarlardan pil tasarufunu kapatabilirsiniz.
Grafik kartı sürücüsünü silmeyin.
Studio kısmında güncelleme varmış. Onu başlattım ama ben sileli 3 günden fazla oldu yeni geldi bu uyarı. Studio sürücüsü yüklendi şimdi hazırlanıyor diyor. Sorun bu mudur?

Studio kısmında güncelleme varmış. Onu başlattım ama ben sileli 3 günden fazla oldu yeni geldi bu uyarı. Studio sürücüsü yüklendi şimdi hazırlanıyor diyor. Sorun bu mudur?
Hocam hızlı kurulum mu özel kurulum mu demem gerekiyor

KS

Berkay_Ekc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Tamam hocam. Bir de i7 3070 cihaz var ping sabit 17 20 arası ama valorant ta lobi de 800fps lerde oyunda 270fps lerde oynuyorum normal mi bu? Oyunda yapılması gereken bütün ayarları yaptım fps arttırmak için. Bu sorun yüzünden silmiştim ben geforce experi

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Tamam hocam. Bir de i7 3070 cihaz var ping sabit 17 20 arası ama valorant ta lobi de 800fps lerde oyunda 270fps lerde oynuyorum normal mi bu? Oyunda yapılması gereken bütün ayarları yaptım fps arttırmak için. Bu sorun yüzünden silmiştim ben geforce experi
Silmeyin hocam sürücüsüz olmaz ben sürücüyü sildiğimde görüntü alamıyorum mesela laptoplarda 2 adet ekran kartı var oyunlarınızı ayarlar kısmından grafik ayarlarına girip ekledikten sonra nvidia seçin yüksek performanslı olması lazımdı herhalde

KS

Berkay_Ekc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Silmeyin hocam sürücüsüz olmaz ben sürücüyü sildiğimde görüntü alamıyorum mesela laptoplarda 2 adet ekran kartı var oyunlarınızı ayarlar kısmından grafik ayarlarına girip ekledikten sonra nvidia seçin yüksek performanslı olması lazımdı herhalde
Hocam yükledim valoranta gelip kaliteden full performansa çektim oyunda 144fps veriyor. Bi yanlışlık yapıyorum bu işte

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Hocam yükledim valoranta gelip kaliteden full performansa çektim oyunda 144fps veriyor. Bi yanlışlık yapıyorum bu işte
Başka oyunda deneyin. Bilgisayarı pilde kullanıyorsanız tam güç için performans ayarlaması yapmanız lazım, Çağdaş hocanın dediği ekran kartı kullanım seçeneğini belirleyin. Oyun dosyalarını doğrulayabilirsiniz.

KS

Berkay_Ekc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Her oyun sabit 60fps veriyordu bir sürü ayar denedim video izledim en son gittim yine geforce experi sildim tak düzeldi. Ben çok anlamıyorum bu işlerden ama videolara bakarak yaptım yine de düzelmedi. Geri yüklemesem ne olur?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri