Dev Monitörler İki Ekran Mı Tek Ekran Mı ?!

Necip52703922

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhabalar Hocam Biraz Saçma Gelebilecek Bir Soruyla Karşınızdayım Belki Kimse Böyle Bişey Düşünmemiştir Ama Şu Devasa Monitörler Var Ya 2'li 3'lü Monitör Setuplarına Denk Olan O Monitörler Komple Tek Ekran Mı Yoksa Sağ Ve Sol Diye İki Ekran Olarak Ayrılabiliyor Mu Yazılımsal Olarak Vsr Almayı Düşünüyorum Ama Amaçsızca Aklıma Böyle Bir Soru Düştü Bende Sorup Öğreneyim Dedim.

KS

Necip52703922

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Böyle bir yazılım hiç duymadım hocam hayatımda.
Hocam olup Olmadığını Söylemedim (Bi Tane Firma Koskoca Televizyonda Mı Ne 1 Den Fazla Görüntüyü Tek Ekranda Çoklu Ekranmış Gibi Sergilemek İçin Bir Tür Tv'mi Monitörmü Ne Çıkarmıştı Oradan Aklıma Geldi) Bide Bu Dev Monitörleri Birkaç Yerde Gördüğümde İki Ayrı Ekran Gibi Ayrık Bir Biçimde Gördüm Biri Tam Ekranda Sağda Bir Uygulama Kullanıyordu Photoshop Gibi Yada Ne Biliyim Bi Video Düzenleme Uygulaması Gib iBir Tür Uygulama Kullanıyordu Diğeri De Solda Tam Ekran Oyun Oynuyordu Ondan Dolayı Sorayım Dedim Pencere Moduna Geçmeden İki Ayrı Ekran Gibi Kullanılabiliyormu Diye Yada 3 Ayrı Ekran Artık Ne Kadar Büyük İse Sormak İstedim İşte Olay Bu Yani.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Yok yanlış anlamayın bende şaşırdım eğer öyle bir uygulamayı hiç duymamıştım çünkü genelde çift monitör kullanıyorlar.

AkMaster

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Belki sanal bilgisayar kurulmuştur sanal bilgisayara da team wiever biri normal pc de sağ ekranda oyun oynarken diğeri de teamwiever ile sanal bilgisayara bağlanıp programı kullanıyordur.

KS

Necip52703922

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Belki sanal bilgisayar kurulmuştur sanal bilgisayara da team wiever biri normal pc de sağ ekranda oyun oynarken diğeri de teamwiever ile sanal bilgisayara bağlanıp programı kullanıyordur.
Hocam Yani Sanal Bilgisayar Kurulup Kurulmadığını Bilemem Ama İki Adet Mouse Ve klavye İle Tek Ekranda Çalışılıyordu Yani Ve İki Programda Tam Ekrandaydı Pencere Çerçevesi Yoktu Enteresan Geldiği İçin Soruyorum HaniNe Biliyim Tek Pc'den Yada Ayrı İki PC'den Kablo Getirip Bağladığında İki Ekran Vsr Oluyorsa Ne Alaa Kullanılır Güzel Güzel De Olmuyorsa Birazcık Enteresan Bu Tarz Bişey.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri