Dikey ekran karti mı gpu destek çıtası mı

Mister Gizemli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Ekran Kartı bükülme yaptığı için aklıma 2 seçenek geldi ya ekran kartını dik takacağım yada destek çıtası alacağım. Ekran kartım Rog Strix RTX 3080 kadam TD500 Mesh sizce Cooler Master ın destek çıtasını mı almalıyım yoksa dik ekran kartı montaj kitini mi, 3×8 Strimer Plus ARGB kabloda var sizce dik mı takmalıyım yoksa destek çıtası mı almalıyım hangisinde ambiyans daha iyi olur bütçe konusunda sıkıntı yok. Ben dik takma taraftarıyım

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
768
3d işleriyle uğraşan biriyle anlaşıp ekran kartına destek için kalıtelı ve kasana özel değişik bir figür de yaptırabilirsin

KS

Mister Gizemli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
3d işleriyle uğraşan biriyle anlaşıp ekran kartına destek için kalıtelı ve kasana özel değişik bir figür de yaptırabilirsin
O da aklıma geldi ama genelde Kasa karanlık bi yerde bulunuyor oyun oynarken odanın ışıklarını kapatıyorum o yüzden o tür birşey yaptırsam belli olmicak. Ondan dolayı dik mı taksam argb destek çıtası mı alsam diye sordum

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
hocam ekran kartınız RGB özelliğine sahip bir kart. eğer dik takarsanız görünüm açısından çok hoş durabilir. ama 3d yazıcı ile figür çıkartmak da hem kasanın geneline hava katar hem de ekran kartına destek olur. ben olsam figür alırdım hatta eğer aparattan daha ucuzsa birden fazla figür yaptırıp odanıza da koyabilirsiniz.

KS

Mister Gizemli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
hocam ekran kartınız RGB özelliğine sahip bir kart. eğer dik takarsanız görünüm açısından çok hoş durabilir. ama 3d yazıcı ile figür çıkartmak da hem kasanın geneline hava katar hem de ekran kartına destek olur. ben olsam figür alırdım hatta eğer aparattan daha ucuzsa birden fazla figür yaptırıp odanıza da koyabilirsiniz.
Sizce ortalama bi figür ne kadara mal olur

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Sizce ortalama bi figür ne kadara mal olur
Yani figürde bir köşede karanlıkta kalacak görünmeyecek demişsiniz o zaman argb , rgb de gereksiz siz en ucuz yollu destek aparatlarına bakın sade olanlardan alıp altına yerleştirin çokta sorun teşkil etmeyecekse görünmeyecek bir şey diyorsunuz :)

KS

Mister Gizemli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Yani figürde bir köşede karanlıkta kalacak görünmeyecek demişsiniz o zaman argb , rgb de gereksiz siz en ucuz yollu destek aparatlarına bakın sade olanlardan alıp altına yerleştirin çokta sorun teşkil etmeyecekse görünmeyecek bir şey diyorsunuz :)
Kasadaki herşey de bi argb var argb destek çubuğu alırsam oda argb olucak ama benim isteğim dikey montaj yapmak kararsız kaldım, eğer dikey montaj yaparsam fps kaybı olur mu?

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Kasadaki herşey de bi argb var argb destek çubuğu alırsam oda argb olucak ama benim isteğim dikey montaj yapmak kararsız kaldım, eğer dikey montaj yaparsam fps kaybı olur mu?
Fps kaybı ürünün kalitesine bağlı daha çok kullanıp deneyimleyen varsa onlardan bilgi alabiliriz ama aparat isterseniz bir kaç örnek;
Link>>>Coolmoon
Link>>>DIY
Bir de beyaz link>> beyaz destek argb

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri