Dini Değerlerime Hakaret Edildi Dava Açabiliyor Muyum ?

panz70

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Merhaba bugün instagram hikayeme bir şarkı paylaştım ve kullanıcısı kız olan birisinden eleştiri aldım son birkaç gündür tanımadığım insanlar istek atıp yazı yazıyor saçma sapan ve onlardan biri sandım hafif bir tersledim fakat Mensup olduğum din olan İslamdaki Yaratıcımız Allahıma küfür etti birsürü yasal yollara başvurmak istiyorum ama pek bilmiyorum konuşmanın kayıtlarını ekran görüntüsü olarak aldım ve dava açma istiyorum açabilir miyim bilen kişiler bilgilendirirse sevinirim.

CrinsonDamge

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Merhaba bugün instagram hikayeme bir şarkı paylaştım ve kullanıcısı kız olan birisinden eleştiri aldım son birkaç gündür tanımadığım insanlar istek atıp yazı yazıyor saçma sapan ve onlardan biri sandım hafif bir tersledim fakat Mensup olduğum din olan İslamdaki Yaratıcımız Allahıma küfür etti birsürü yasal yollara başvurmak istiyorum ama pek bilmiyorum konuşmanın kayıtlarını ekran görüntüsü olarak aldım ve dava açma istiyorum açabilir miyim bilen kişiler bilgilendirirse sevinirim.
İlk önce yaşın 18 den büyükmü veya 18 mi?

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
İlçe Adalet sarayına başvur onlar yardım eder

shaxy78

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben olsam uğraşmazdım zaman kaybı engelle geç işte.

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
Ben olsam uğraşmazdım zaman kaybı engelle geç işte.
Böyle diye diye taviz verdik bana ilkokulda aranan çocuk kuran kursunda denk geldi arkadaşlarıyla dövdü annemler yan çizdi darp raporu almak için polis çağırınca hastane

shaxy78

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Böyle diye diye taviz verdik bana ilkokulda aranan çocuk kuran kursunda denk geldi arkadaşlarıyla dövdü annemler yan çizdi darp raporu almak için polis çağırınca hastane
Haklısınız bunlar cezasını almalı fakat devletin böyle değerlere küfür edenlere işlem başlatması zor bir ton meseleden uğraşacağını sanmam devletin yanılıyorsam kusura bakmayın.

shaxy78

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
normalde bende engellerimde nedense çok sinir oldum bu duruma elimden geleni yapmak istiyorum şu an
Siz bilirsiniz eğer olayın peşinde durmak istiyorsanız 17 yaşında olduğunuz için ailenizle beraber şikayetçi olmanız gerek diye biliyorum çünkü reşit değilsiniz.

KS

panz70

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Siz bilirsiniz eğer olayın peşinde durmak istiyorsanız 17 yaşında olduğunuz için ailenizle beraber şikayetçi olmanız gerek diye biliyorum çünkü reşit değilsiniz.
çok uzun sürecek bir işlem değilse peşini bırakmamak istiyorum aksine uzun sürüyorsa uğraşmayı pek tercih etmeyeceğim

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Kesin etmelisin onu süründür (!) Ya ağa takılma bu kadar şeye toxiclere denk gelmişsin seni yiyolar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri