Dip köşe temizlik yapan bi virüs programı söyleseniz de hep beraber koparsak :)

brkbsmci06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Beyler çoğu sıradanlasmıs virüs programları NOD32 ler falan internette kol geziyor, herkes farklı bir düşünce ortaya atıyor. İndirdiğim virüs programları ya virüsleri algılayamıyor ya da bilgisayarın işlemcisini yorarak bilgisayarın kasmasına neden oluyor.

Bilinmeyen ama etkili kullandığınız bi virüs programı varsa önerseniz de şu kulunuz rahat etse sizde hayır duası alsanız :D

E

expert

Guest
Eset nod 32 9 kullanıyorum çok hafif güncelleme leri yap yeter

Ar-Ge

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İmza veritabını sürekli güncel tut, kullandığın program çoğu virüsü yakalar.

Mehmet Ali Topçu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
brkbsmci06' Alıntı:
Beyler çoğu sıradanlasmıs virüs programları NOD32 ler falan internette kol geziyor, herkes farklı bir düşünce ortaya atıyor. İndirdiğim virüs programları ya virüsleri algılayamıyor ya da bilgisayarın işlemcisini yorarak bilgisayarın kasmasına neden oluyor.

Bilinmeyen ama etkili kullandığınız bi virüs programı varsa önerseniz de şu kulunuz rahat etse sizde hayır duası alsanız :D

Kardeşim Esed Nod 32 kullanmanı tavsiye ederim tek derdi sadece lisans onuda  Hak ediyor Amma Velakin sen bi veri tabanını güncel tutarsan iyi olur direk virüsü tutuyor. Birde ben yanında IObit malware Fighter V4 Kullanıyorum Gerçekten Cok İşe Yarıyor Tarama Konusunda.

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Norton orjinal kullanıyorum gayet iyi. ne kullanırsanız kullanın orjinal kullanın kırılmış bir program kendini koruyamamışken size nasıl korusun mantıgındayım :)

E

expert

Guest
Rurouni' Alıntı:
Norton orjinal kullanıyorum gayet iyi. ne kullanırsanız kullanın orjinal kullanın kırılmış bir program kendini koruyamamışken size nasıl korusun mantıgındayım :)

Eset nod 32 9 kullanıyorum kırık gayet de güzel

WalterHolk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
ben kırık kullanıyodum hersey normal gözüküyodu norton orjinal kurdum baya bişeyler sildi :D

E

expert

Guest
Sildiği şeylere bak bazen hiç virüs olmayan şeyleri bile siliyorlar

ogzaslan65

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bence de şuan kullanabileceginiz en iyi antivirüs programı eset nod 32 dir. Sadece virüs imza tabanını güncel tut yeter.

asoner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben kullanmıyorum. Hem de yıllardır. Ve şahsi kullandığım bilgisayarıma bu zamana kadar çok nadir virüs girmiştir. O da başında ben yokken olmuştur :)

E

expert

Guest
Bazı portlar var kapatıyordu üniversite de ki hocam ama şimdi hatırlamıyorum :)

smart38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
brkbsmci06' Alıntı:

Dostum sana tavsiyem tamamen ücretsiz,güncel,güçlü,sistemden çok az götürerek ve ayriyeten yanında istersen yükleyebileceğin ad blocker,system repair,network repair gibi bir çok ve işe yarayan uygulamanın bulunduğu iyi bir antivirüs programıdır kesinlikle başarılı.
BAİDU ANTİVİRUS
burdan indirebilirsin= http://antivirus.baidu.com/en/ yalnız program ingilizcedir

E

expert

Guest
smart38' Alıntı:
brkbsmci06' Alıntı:

Dostum sana tavsiyem tamamen ücretsiz,güncel,güçlü,sistemden çok az götürerek ve ayriyeten yanında istersen yükleyebileceğin ad blocker,system repair,network repair gibi bir çok ve işe yarayan uygulamanın bulunduğu iyi bir antivirüs programıdır kesinlikle başarılı.
BAİDU ANTİVİRUS
burdan indirebilirsin= http://antivirus.baidu.com/en/ yalnız program ingilizcedir

ücretsiz olması avantaj

smart38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
system3276' Alıntı:
smart38' Alıntı:
BAİDU ANTİVİRUS

ücretsiz olması avantaj

sadece o değil her konuda başarılı bir program tabi bi avast kadar olmasada :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri