Merhaba arkadaşlar df pro direksiyon setim var asetto corsa da mesela direksiyonu tam yan çeviriyorum oyunda yarımdan daha az dönüyor bunu nasıl düzeltebilirim yani oyundaki direksiyona göre tam nasıl ayarlarım
Hassasiyet ayarlarına bakMerhaba arkadaşlar df pro direksiyon setim var asetto corsa da mesela direksiyonu tam yan çeviriyorum oyunda yarımdan daha az dönüyor bunu nasıl düzeltebilirim yani oyundaki direksiyona göre tam nasıl ayarlarım
Nasıl bozdunhocam kamera ayarlarını bozdumda yanlışıkla nasıl düzeltirim
internetten videoyu izlerken adam kamera ayarıda yapıyodu merak ettim bende yaptım çok kötü oldu D:Nasıl bozdun
Hmm bilmiyominternetten videoyu izlerken adam kamera ayarıda yapıyodu merak ettim bende yaptım çok kötü oldu D:
Cozmussun sorunuda dfgt mi kulaniyorsun ? Memnunmusun?Merhaba arkadaşlar df pro direksiyon setim var asetto corsa da mesela direksiyonu tam yan çeviriyorum oyunda yarımdan daha az dönüyor bunu nasıl düzeltebilirim yani oyundaki direksiyona göre tam nasıl ayarlarım
driving force pro kullanıyorum hocam evet memnunum ama şuan satıyorumCozmussun sorunuda dfgt mi kulaniyorsun ? Memnunmusun?
Neden satıyorsunuz mutluysan?driving force pro kullanıyorum hocam evet memnunum ama şuan satıyorum
iyi fiyata almıştım hocam açıkçası şimdide biraz yüksek fiyata satmayı düşünüyorum eğer yüksek fiyata satılmazsada kullanacağımNeden satıyorsunuz mutluysan?
Hmm anladım peki satıp başka almayı dusunuyormusunuz g27 g29 falandaiyi fiyata almıştım hocam açıkçası şimdide biraz yüksek fiyata satmayı düşünüyorum eğer yüksek fiyata satılmazsada kullanacağım
Eğer satarsam v902 veya rush prorace alırım büyük ihtimalle yavaş yavaş onlara doğru giderim yaniHmm anladım peki satıp başka almayı dusunuyormusunuz g27 g29 falanda
Neden ki hic iyi demiyorlar onlar içinEğer satarsam v902 veya rush prorace alırım büyük ihtimalle yavaş yavaş onlara doğru giderim yani
direksiyonu biraz daha büyük olduğu için birde manuelide biraz merak ettimNeden ki hic iyi demiyorlar onlar için
G29 alarak bakabilirsin yada g27direksiyonu biraz daha büyük olduğu için birde manuelide biraz merak ettim
G29 alarak bakabilirsin yada g27
Fiyatları dediğim modeler göre biraz yüksek hocam tabi kalite farkı vardır kesinlikle ama bütçeye göre alacağım
Nasıl becerdin bozmayı :dhocam kamera ayarlarını bozdumda yanlışıkla nasıl düzeltirim
Nasıl becerdin bozmayı :d
internetten videoyu izlerken adam kamera ayarıda yapıyodu merak ettim bende yaptım çok kötü oldu D:
böyle hocsamAltta sıfırla yazıyomuş koskoca ben görememişim hocam sorunu çözdüm