- Tepki
- 7
Direksiyon seti önerisi varmı
3-5k arası çok değil yeni PC diziyom beklemeliyim sizce?Bütçe ne kadar?
2. El G27 öneririm eğer pc'ye daha iyi bir bileşen almak istersende DFGT öneririm 2.el daha ucuz oluyor3-5k arası çok değil yeni PC diziyom beklemeliyim sizce?
Rampage v900-s iyimidir?2. El G27 öneririm eğer pc'ye daha iyi bir bileşen almak istersende DFGT öneririm 2.el daha ucuz oluyor
hayır parça kalitesi çok kötü direksiyon setinde logitech ve trustmaster gibi direksiyon markaları uzun ömürlüRampage v900-s iyimidir?
Tamamdır knkm teşekkür ederimhayır parça kalitesi çok kötü direksiyon setinde logitech ve trustmaster gibi direksiyon markaları uzun ömürlü
rica ederimTamamdır knkm teşekkür ederim
2. El g29 un altına düşme bence bi dene int kafede. Zevki başka oluyor tuzlu fiyatlı olsada. Ben birazdaha biriktirip alacam.Direksiyon seti önerisi varmı
direksiyon parasını sisteme verin sonradan bütceyi toplayıp direkson alırsınız ben olsam böyle yapardım3-5k arası çok değil yeni PC diziyom beklemeliyim sizce?
niye hocam bütçesi kısıtlı ise g27'de çok güzel2. El g29 un altına düşme bence bi dene int kafede. Zevki başka oluyor tuzlu fiyatlı olsada. Ben birazdaha biriktirip alacam.
çok uzun ömürlü olmazarkadaşlar 1. 1.4k arası direksiyon seti varmı güzel
nekadar olur meselaçok uzun ömürlü olmaz
orası belli olmaz parça kalitesi çok iyi olmayacağı için ama bütçeni biraz daha arttırıp 2. DFGT bakabilirsinnekadar olur mesela
sıfırın linkini bırakabilirmisinorası belli olmaz parça kalitesi çok iyi olmayacağı için ama bütçeni biraz daha arttırıp 2. DFGT bakabilirsin
sıfırı yoksıfırın linkini bırakabilirmisin
2. ele ailem sıcak bakmıyor dostum o yüzden demiştimsıfırı yok
Sağlam direksiyondur 2 kere aldım 3-4 yıl kullandım tavsiye ederim