üretilmiyor o yüzden2. ele ailem sıcak bakmıyor dostum o yüzden demiştim
üretilmiyor o yüzden2. ele ailem sıcak bakmıyor dostum o yüzden demiştim
2. ele ailem sıcak bakmıyor dostum o yüzden demiştim
farklı önerceğiniz bişi varmı 1.5k max olcak şekildeüretilmiyor o yüzden
İkici el aldım 6 senedir kullanıyorum hala sıfır sıkıntı ikinci el alacaksan dfgt al yada hicbisey alma g29 Lara verilmez o paralar ikinci elde gerçi dfgt lerde çok ucuz değil ikinci eli ama yinede en uygunu budur yada biraz çıkarsan G27 ama o fiyat bandına bulamazsinsıfırın linkini bırakabilirmisin
ne yazık ki yokfarklı önerceğiniz bişi varmı 1.5k max olcak şekilde
2.5-3k arasına DFGT bulurİkici el aldım 6 senedir kullanıyorum hala sıfır sıkıntı ikinci el alacaksan dfgt al yada hicbisey alma g29 Lara verilmez o paralar ikinci elde gerçi dfgt lerde çok ucuz değil ikinci eli ama yinede en uygunu budur yada biraz çıkarsan G27 ama o fiyat bandına bulamazsin
dfgt dediğiniz 2. piyasası nekadar ustaİkici el aldım 6 senedir kullanıyorum hala sıfır sıkıntı ikinci el alacaksan dfgt al yada hicbisey alma g29 Lara verilmez o paralar ikinci elde gerçi dfgt lerde çok ucuz değil ikinci eli ama yinede en uygunu budur yada biraz çıkarsan G27 ama o fiyat bandına bulamazsin
2,5-3dfgt dediğiniz 2. piyasası nekadar usta
reis bu yani söyle yapabilirsin tanıdık yurtdısında yasayana yazarsın ve alırsın baska caresi yok 2ci elde istemiyorsunnaptın reis![]()
ah be okadar çıkamam
Valla şuan sıralar çok yuksek 2k ve 3.5k civarlarında olması lazım tam emin değilim sarı steden bakabilirsindfgt dediğiniz 2. piyasası nekadar usta
o zaman açıkcası almanızı önermem çoğu direksiyon setini kullandım Snopy'de kullandım bir cacık olmazah be okadar çıkamam
Katılıyorum dfgt altında hiçbir set seni tatmin etmez Parana yazık oluro zaman açıkcası almanızı önermem çoğu direksiyon setini kullandım Snopy'de kullandım bir cacık olmaz
dostum peki önerip önermemeniz neye göre oluyor kusura bakma cahilim bu direksiyon seti konusundao zaman açıkcası almanızı önermem çoğu direksiyon setini kullandım Snopy'de kullandım bir cacık olmaz
900 derece değil feedback lari kötü malzeme kalitesi kötü pedallar hassas değil vsdostum peki önerip önermemeniz neye göre oluyor kusura bakma cahilim bu direksiyon seti konusunda
1.5k direksiyon seti önerdim. 2-3 ay sonra bozulma ihtimali var uzun ömürlü olmayacak boşuna parana yazık olacağı için önermiyorum ve 180 derece olduğu için oyundan zevk alamıcaksın. Bende SNOPY ile başladım 3. ayda bozuldu Logitech'e yöneldim 2 tane DFGT 1 G27 sahibi oldum logitech ve trustmaster harici zevk almazsın parana yazık olurdostum peki önerip önermemeniz neye göre oluyor kusura bakma cahilim bu direksiyon seti konusunda
bu işte 2-2.5kyı gözünden çıkarcaksın diyorsunuz yani ömürlük istersem1.5k direksiyon seti önerdim. 2-3 ay sonra bozulma ihtimali var uzun ömürlü olmayacak boşuna parana yazık olacağı için önermiyorum ve 180 derece olduğu için oyundan zevk alamıcaksın. Bende SNOPY ile başladım 3. ayda bozuldu Logitech'e yöneldim 2 tane DFGT 1 G27 sahibi oldum logitech ve trustmaster harici zevk almazsın parana yazık olur
dostum paranı biriktir 4k 5k yap al uzun ömürlü bir tane takıldostum peki önerip önermemeniz neye göre oluyor kusura bakma cahilim bu direksiyon seti konusunda
evetbu işte 2-2.5kyı gözünden çıkarcaksın diyorsunuz yani ömürlük istersem