- Tepki
- 260
Şaka Maka az önce baktım 2500 den basliyo 5000 kdr cikiyo dfgt şaka gibibu işte 2-2.5kyı gözünden çıkarcaksın diyorsunuz yani ömürlük istersem
Şaka Maka az önce baktım 2500 den basliyo 5000 kdr cikiyo dfgt şaka gibibu işte 2-2.5kyı gözünden çıkarcaksın diyorsunuz yani ömürlük istersem
mauseye alış öyle güzel olurklavyeden oynamak sararmı peki beyler fakir işi![]()
direksiyon kadar olmasa da tepkimelerin daha hızlı oluyorKlavyeyi anladimda bide mouse la oynayanlar var nasıl zevk aliyolar merak ediyorum açıkçası
klavyedende sarar demi ustadireksiyon kadar olmasa da tepkimelerin daha hızlı oluyor
oynanır tabiklavyedende sarar demi usta
oynu alıyorum şuan bismillah
Öyle diolar hassasiyeti açısından denemedim ama alışmışız ya mouse sadece silahlı oyunlarda oynamaya vs ondan garip geliyo ama çevremde çok var mouse ile oynayanlar zevkli diyodireksiyon kadar olmasa da tepkimelerin daha hızlı oluyor
klavyeden daha iyi çünkü direk tepkime verebiliyorsunÖyle diolar hassasiyeti açısından denemedim ama alışmışız ya mouse sadece silahlı oyunlarda oynamaya vs ondan garip geliyo ama çevremde çok var mouse ile oynayanlar zevkli diyo