Vitessiz bu modeli var 3k ya dusunulebilirOgrenciyim aylik olarak aliyorum parami 1000 tl ye denk geliyor ve direksiyon seti dusunuyorum rampage v902s hem ucuz hem shifter lı ve debriyajli ama logitechtede gonlum var 9k g29 5k rampage hangisi
sizlere tavsiyem paranızı biriktirip bi logitech g29 almanız hem kalite hemde uzun ömürlüOgrenciyim aylik olarak aliyorum parami 1000 tl ye denk geliyor ve direksiyon seti dusunuyorum rampage v902s hem ucuz hem shifter lı ve debriyajli ama logitechtede gonlum var 9k g29 5k rampage hangisi
Onu görmüştüm ama shiftersiz debriyajsiz hos bir hissiyat vermezVitessiz bu modeli var 3k ya dusunulebilir
![]()
Rampage V900-S Direksiyon Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage V900-S Direksiyon Seti fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage V900-S Direksiyon Seti özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
9 ay sabredice. O zamansizlere tavsiyem paranızı biriktirip bi logitech g29 almanız hem kalite hemde uzun ömürlü
9 ay sabredilir mi ben ederim sahsen direksiyon 6 7 yıldan fazla götürür dogru kullanımda ve kaliteliOnu görmüştüm ama shiftersiz debriyajsiz hos bir hissiyat vermez
9 ay sabredice. O zaman![]()
Tek sıkınti 9ay beklemekse fazlasiyla deger hocam. Hic kullandiniz mi bilmiyorum ama g29 harika.bir direksiyonOnu görmüştüm ama shiftersiz debriyajsiz hos bir hissiyat vermez
9 ay sabredice. O zaman![]()
Hiçbir şeyi 2.el almam hele bu donemde gidip 6 ay biriktirip alicagima 3 ay daha beklerim suan 6 k var 8 k olucak 2 ay sonra alicam magasimi 5200 tl donanimlar 16500 kasa 9 k direksiyon seti dolar olmus 19 tl bu donemde almassam bu fiyatlara 1660 s ararim gibime geliyor bu dolar 20 21 olur bence...2. alabilirsiniz ama önermem 6 ay para biriktirdikten sonra 2. el alıp bozulursa 6 ay bosa gider
2 ay sonra secim. secimi bittene kadar para biriktirebilirsiniz o zaman dolar düsücektirHiçbir şeyi 2.el almam hele bu donemde gidip 6 ay biriktirip alicagima 3 ay daha beklerim suan 6 k var 8 k olucak 2 ay sonra alicam magasimi 5200 tl donanimlar 16500 kasa 9 k direksiyon seti dolar olmus 19 tl bu donemde almassam bu fiyatlara 1660 s ararim gibime geliyor bu dolar 20 21 olur bence...
Hocam taksitli alma imkaniniz yok mu. Cok rahat odersiniz ve kullanirsinizHiçbir şeyi 2.el almam hele bu donemde gidip 6 ay biriktirip alicagima 3 ay daha beklerim suan 6 k var 8 k olucak 2 ay sonra alicam magasimi 5200 tl donanimlar 16500 kasa 9 k direksiyon seti dolar olmus 19 tl bu donemde almassam bu fiyatlara 1660 s ararim gibime geliyor bu dolar 20 21 olur bence...
2 ay sonra babam gelicek ve artik burda ise gidecek secimlerden soneami alayim yani?2 ay sonra secim. secimi bittene kadar para biriktirebilirsiniz o zaman dolar düsücektir
Kasayi taksitli alacagim zaten 12 ay donanimlar nakit olucakHocam taksitli alma imkaniniz yok mu. Cok rahat odersiniz ve kullanirsiniz
Bu ininal in visa alışveriş kartı sinirsiz olanla trendyolsan alosveris yapabilirmiyim2 ay sonra secim. secimi bittene kadar para biriktirebilirsiniz o zaman dolar düsücektir
G29 altı direksiyon alınmaz benceOgrenciyim aylik olarak aliyorum parami 1000 tl ye denk geliyor ve direksiyon seti dusunuyorum rampage v902s hem ucuz hem shifter lı ve debriyajli ama logitechtede gonlum var 9k g29 5k rampage hangisi