Direksyon Seti

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Merhabalar Hocam Ben F/P Dreksyon Seti Almayı Düşünüyorum Bana Hangi Dreksyon Setini Önerirsiniz Zaten Öyle Aman Aman 360 Dönsün Falan Diye Bir Şeyim Yok Okadar İyi Bir Sürücü Olmadığım İçin Sadece ETS'dir ATS Dir Vesaire Formule Dir Oynayayım Bana Yeter Hocam Bütcem 500 TL Snopy V18 Baktım Kendimce Fakat V5H Daha Çok Butonu Var Ve Metal Falan Diye Geçiyordu Ondan Onu Daha İyi Buldum Fakat Sizinde Önerinizi Merak Ettiğimden Sormak İstedim Şimdiden Teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
V5H direksiyon setini yıllar önce Vatan Bilgisayardan 130 TL fiyata almıştım ama aynı sitede şuan 649 TL olduğunu gördüm ve keşke direksiyonu parçalamasaydım dedim görünce. :D

V5H ürününü önermem kesinlikle bu fiyatları hakkeden bir ürün değil 130 TL ye aldığımda bile beş para etmeyen bir üründü. V18 ürününe baktım oda bunun laciverti gibi duruyor.

2. el temiz kullanılmış Logitech Driving Force EX , Logitech MOMO bakın derim.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
ugur.gozaydin' Alıntı:
V5H direksiyon setini yıllar önce Vatan Bilgisayardan 130 TL fiyata almıştım ama aynı sitede şuan 649 TL olduğunu gördüm ve keşke direksiyonu parçalamasaydım dedim görünce. :D

V5H ürününü önermem kesinlikle bu fiyatları hakkeden bir ürün değil 130 TL ye aldığımda bile beş para etmeyen bir üründü. V18 ürününe baktım oda bunun laciverti gibi duruyor.

2. el temiz kullanılmış Logitech Driving Force EX , Logitech MOMO bakın derim.

Hocam İkinci El Almayı Pek Düşünmüyorum Çünkü Çevremdeki Arkadaşlarımdan Alanlar Oldu Ve Sonucu Hüzünle Sonuçlandı Garantili Olmasına Rağmen Aldı Baktı Görünürde Bir Sıkıntı Yoktu En Azından Arkadaşım Öyle Görmüş Fakat Sonradan Bozulunca Garantide Ortaya Çıktı Dreksyonun Bir Yerinde Satan Adamın Yapmış Olduğu Bir Bozukluk Varmış Ondan Dolayı Kullanılamaz Halde Duruyor Şuan O Arkadaşımda Mesela Bir Örnek Verecek Olursak Ondan Dolayı Almak İstemiyorum İkinci El Ama Yinede Öneriniz İçin Teşekürler.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Hocam ikinci El Olmadan Önerebileceğiniz Direksyon Setleri Varmı Peki Bütceyi Arttırsak

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
500-1000 TL arasına çıkarsanız belki iyi bir ürün önerebilirim. Bunun dışında bu tarz çin menşei ürünlerin 90% 'ı aldığınıza değmez bu tarz simülasyon oyunları için.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Hocam ben Çıkmaya Çalışırım Dediğiniz Fiyata Çünkü Mouse  İle Gamepad İle Yada Klavye İle Pek Tadı Çıkmıyor Açıkçası Bu Tür Simulasyon Oyunlarının Tadı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Neler önerebilirim araştırayım.

AP7 - 799 TL - 270 Derece dönebilen dolu bir ürün. Bu ürünü önerebilirim 1000 TL bütçeye kadar sıfır ürün olarak. Zaten bu fiyata çok çok iyi ve bol seçenekler yok.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri