Diş Macunu Önerisi 2023

asd341

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Dişlerimi Düzenli olarak Sabah kahvaltıdan sonra ve Gece yatmadan önce Fırçalarım

Oral-B'nin giriş seviyesi Sarjlı, orta sertlikte diş fırçasını kullanıyorum.

Şuan Kullandığım Diş macunu Colgate Max White Kullanıyorum. Belirli bir seviyeye kadar sarılıkları aldı fakat ben bir kaç ton daha açık beyaz dişler istiyorum.

Araştırdığımda "Opalescence" ve Marvis diş macunu markalarının daha etkili olduğunu söylüyorlar. Aklıma yatan ilk marka olan "Opalescence" markasının deneme olarak 20ml almayı planlıyorum eğer güzel sonuçlar verirse 133ml almayı düşünüyorum.

Aklıma takılan asıl soru ise Bu diş macunları diş minesine Diş etlerine Zarar verir mi? Daha çok sararmasına mı sebep verir yoksa korur mu diş minesini diş etlerini?

20ML Diş macunu

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Dişlerimi Düzenli olarak Sabah kahvaltıdan sonra ve Gece yatmadan önce Fırçalarım

Oral-B'nin giriş seviyesi Sarjlı, orta sertlikte diş fırçasını kullanıyorum.

Şuan Kullandığım Diş macunu Colgate Max White Kullanıyorum. Belirli bir seviyeye kadar sarılıkları aldı fakat ben bir kaç ton daha açık beyaz dişler istiyorum.

Araştırdığımda "Opalescence" ve Marvis diş macunu markalarının daha etkili olduğunu söylüyorlar. Aklıma yatan ilk marka olan "Opalescence" markasının deneme olarak 20ml almayı planlıyorum eğer güzel sonuçlar verirse 133ml almayı düşünüyorum.

Aklıma takılan asıl soru ise Bu diş macunları diş minesine Diş etlerine Zarar verir mi? Daha çok sararmasına mı sebep verir yoksa korur mu diş minesini diş etlerini?

20ML Diş macunu
bir bilim dergisinde okumuştum aslında dişlerin sağlıklı rengi açık sarı tonundaymış

mert.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109
bir bilim dergisinde okumuştum aslında dişlerin sağlıklı rengi açık sarı tonundaymış
Aynen öyle. Diş rengi insanların tenine göre de değişiyor fark etmişsinizdir. Siyahilerin dişleri daha beyaz, açık tenlilerin de sarıya daha yakın olabiliyor. Dişin rengi tamamen beyaz değildir. İnsanlara beyaz olması gerekir fikri ile gereksiz ürün satışı yaptırdıklarını düşünüyorum. Bence dişinin renginden çok sağlığına dikkat etmelisin. Beyazlatmaya çalışırken diş eti çekilmeleri, diş eti kanamaları, mine aşınması ve dişin hassaslaşması vb. sorunlar yaşayabilirsin. ( sadece kendi fikirlerimi içermektedir.)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri