Yardım Dışarı Çıkamıyorum

CrinsonDamge

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Bakın arkadaşlar şu an 17 yaşındayım daha yeni girdim 8.sınıfta altıma kaçırma mevzusu oldu zaten tuvaletini hep tutan biriyimdir o günde yürüyordum işte çok tuvaletin geldi girdim bir yere pantalonu açamadan gitti o zamandan beri hiç sorun yoktu çişimi tutmakta şimdi günümuze gelelim ben 12.sınıf başlamadan önceki 3 aylık tatilde spora gidiyordum işte arkadaşlarla konuşmaktan çişimin çok geldiğini fark etmemişim cretain de kullanıyorduk 2,5 LT su içtiğimizden gelmesi normal işte aceleyle İETT'ye bindim yolun yarısında panik olup indim ve bir börekçide tuvalete gittim neyse ki burada kacirma mevzusu olmadı. Ama artık çişimi tutamayacağımdan ve altıma kaçırma korkusundan dışarı cıkamıyorum dışarı cıktıgımda olacakları düşündüğümde neredeyse 10 dk da tuvaletim geliyor ve panik geçiriyorum bu okula gitmemi engelliyor ne yapmalıyım? Bu aralar soğuklardan mı nedir büyük abdesttede sorun yaşıyorum. Zaten pek dışarıda gezen biri değilimdir pek arkadasımda yok ama bu sorunun fiziksel değil de psikolojik olduğunu düşünüyorum he dersenizki sen 3ay spordan sonra nasıl devam ettin bu güne kadar kulaklık kullanıyordum(kullanmaya devam ediyorum ama kafamdaki sesleri susturmuo artık) ve psikolojim daha iyiydi yani mentalim sağlamdı yıkılmazdı ama artık hayatın benim ilgimi çekmemesi benim için bu hayatın bir amacı olmaması ve ailemle olan kavgalarda eklenince ben psikolojik olarak dipteyim hayata umutla bakamıyorum bu kadar soruna rağmen bir öneriniz varsa beklerim. Psikolog işleride nasıl oluyor bilmiyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim(ücretlimi?,nasıl iyi psikolog bulunur? Her psikolog benimle ilgilenebilirmi?) Devlet hastenelerinde psikiyatri randevuları var ama benden çok uzakta tuvalet sorunu yasadıgımdan gidemiyorum bu sorunun çözülmesi lazım cünku yks var ve beni evimin yakınına atmayacagı için halletmeliyim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri