C canlol4 Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 30 Ara 2017 Mesajlar 551 Tepki 0 Konum 41 | Kocaeli 31 Eki 2020 #1 kullandıgımız sunucunun veya baska sunucularda botlara calıstırma komutu yazdıkdan sonra cevapları gozukmuyor bunun çözümü nedir ornek linkdedir
kullandıgımız sunucunun veya baska sunucularda botlara calıstırma komutu yazdıkdan sonra cevapları gozukmuyor bunun çözümü nedir ornek linkdedir
E Enes Yavuz Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 15 Haz 2019 Mesajlar 1,384 Tepki 0 Konum Belirtilmemiş 31 Eki 2020 #2 Botları ve sunucuyu sıfırlayıp deneme imkanınız var mı ? Temiz bir sunucu ve bot karmaşası olmayan bir ortam olması gerekli.Bug'a girmiş olabilir.
Botları ve sunucuyu sıfırlayıp deneme imkanınız var mı ? Temiz bir sunucu ve bot karmaşası olmayan bir ortam olması gerekli.Bug'a girmiş olabilir.
KS C canlol4 Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 30 Ara 2017 Mesajlar 551 Tepki 0 Konum 41 | Kocaeli 31 Eki 2020 Konu Sahibi #3 botu atıp tekrar yaptım olmadı sunucuyu nasıl yapıcam kendim sunucu olusturup yine denedim olmadı