çoğu forumda yazan şeyleri denedim fakat olmadı hangi uygulamayı oyunu açarsam açayım ses yok bilgisi olan yazabilir mi ?
Tam hatırlamıyorum deneyince yazacağım hatırladığım kadarıyla onuda açmıştım işe yaramıyorduDiscord'da ekran paylaşımı yaparken uygulamanın sesini paylaşmak için yeni bir özellik gelmiş, bunun aktif olduğundan emin olun. Ben Canary sürümü kullanıyorum, bu özellik tam sürüme geldi mi emin değilim..
Ekli dosyayı görüntüle 37397
Denedim olmadı başka çözümün var mıDiscord'da ekran paylaşımı yaparken uygulamanın sesini paylaşmak için yeni bir özellik gelmiş, bunun aktif olduğundan emin olun. Ben Canary sürümü kullanıyorum, bu özellik tam sürüme geldi mi emin değilim..
Ekli dosyayı görüntüle 37397
onları yapmadımda ses ayarlarından bir kaç şey kurcaladım oldu hatırlamıyorum ama sağolun yinedeSes ve Görüntü ayarlarına girip en alttan sıfırla seçeneği ile ses ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsin (belki işe yarayabilir) veya 3. parti program kaldırma aracın varsa (Revo Uninstaller gibi) onunla Discord'u silip tekrar yükleyebilirsin.
3. Parti kaldırma aracın yoksa Discord'u normal bir şekilde sil, ardından Win+R tuşlarıyla birlikte çalıştır aracını açıp alttaki iki dosya yolunu tek-tek yazıp aç ve oradaki klasörleri sil. Daha sonra Discord'u tekrar yükleyip ekran paylaşımını test et.
- %AppData%/Discord
- %LocalAppData%/Discord