Discord

bedirhanayann

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bildiğiniz üzere discord kapatılmıştı. Bunun üzerine app store ve play store dan kaldırıldı. Yorumlarınız ve düşünceleriniz neler. Sizce açılır mı? veya nezaman açılır.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Ülkede neler dönüyor görüyoruz, son günlerde yeni yeni olaylar çıkıp duruyor. Discord çözüm değil kapanması yada kapanmaması birşeyi değiştirmez. Ülkemin gereksiz hamleleri olarak görüyorum.

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
209
Bildiğiniz üzere discord kapatılmıştı. Bunun üzerine app store ve play store dan kaldırıldı. Yorumlarınız ve düşünceleriniz neler. Sizce açılır mı? veya nezaman açılır.
Discord kimsenin umrunda değil instagram gibi tepki çekmedi yada çığ gibi büyüyecek bir tepkiye sebebiyet olacak kitlesi yok. Hatta kullanmayan kitle çoğunlukta olduğu için oh iyi oldu diyenlerin sayısı oldukça fazla. En az 1 2 sene açılmayacaktır.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
bende kullanıyorum hatta şuan vpn ile girdim ama açılmaması gereken bir uygulama aynı telegram gibi içinde çok çocuk dolu anonim oluşu sebebiyle birbirini zorbalayan ortam çok
1729361604762.png

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri